Tomas Mejias dă cărțile pe față: „Pentru familiile noastre e foarte greu”

Dinamo s-a impus, vineri seară, în „Ştefan cel Mare”, scor 3-0, în faţa celor de la FC Voluntari, într-o partidă din etapa a 11-a din Liga 1. Golurile „câinilor” au fost reuşite de Paul Anton – min. 60, şi Borja Valle – min. 67 şi 87.

Goalkeeperul lui Dinamo, Tomas Mejias a declarat că situaţia financiară afectează rezultatele echipei, dar nu se gândeşte să plece, întrucât mai are speranţe pentru ieşirea din impas.

„Am mai făcut meciuri bune până acum, dar n-am câştigat. Am muncit mult, sunt mulţi jucători noi. Comunicăm bine acum, suntem uniţi şi astfel am obţinut victoria astăzi.

Nu putem controla situaţia financiară, trebuie să ne concentrăm la munca noastră. Bineînţeles, situaţia ne afectează, ne afectează familiile. Nu am primit niciun ban până acum. Momentan, rămân aici, mă gândesc la următorul meci.

Încă mai credem că se poate rezolva situaţia, dar nu putem face nimic. Pentru familiile noastre e foarte greu”, a spus Tomas Mejias la finalul partidei.

  • După această partidă, Dinamo a urcat pe locul 14, cu nouă puncte, la egalitate cu FC Argeș. În următoarea etapă, ”câinii” vor juca chiar la Pitești.

Lasă un răspuns