Diego Fabbrini nu renunță la ‘haită’: “Toți suntem în aceeași situație!”

Dinamo a reuşit prima victorie în Casa Liga 1 după o pauză de două luni: 3-0 cu FC Voluntari, în Ștefan cel Mare.

Chiar și după această victorie, situația este departe de a fi liniștită la echipa antrenată de Cosmin Contra. Jucătorii săi sunt disperați și nu mai știu ce să facă.

Diego Fabbrini susține că atât el, cât și colegii săi sunt neplătiți. Cu toate asatea, italianul nu se gândește să plece de la Dinamo și speră ca spaniolii din conducerea clubului să-și onoreze cât mai curând promisiunile.

”Cred că a fost bine pentru mine și pentru echipă. Sper, trebuie să luăm meci cu meci. Toate meciurile au o istorie diferită, astăzi cred că toată echipa a jucat bine, am avut multe șanse de a înscrie. Toată echipa a jucat bine.

Cred că se va rezolva totul cât de repede se poate, nu e o situație bună. Toți suntem în aceeași situație, de asta am spus că vreau să se rezolve cât mai repede și să continuăm sezonul.

În acest moment, avem probleme pe acest plan. Eu vreau să vorbesc despre mine. Nu! (n.r. – nu se gândește să plece) În această situație fiecare trebuie să ia decizii, trebuie să ne gândim la noi și la familiile noastre, astăzi suntem fericiți pentru victorie. Vom vedea săptămâna viitoare ce se va întâmpla”, a declarat Diego Fabbrini la finalul meciului.

Lasă un răspuns