VIDEO | Contra, niciun pas înapoi în conflictul cu conducerea spaniolă de la Dinamo: “E nevoie de un miracol!”

Dinamo a obţinut, vineri, a doua victorie în actualul sezon al Ligii I, după ce a învins, pe teren propriu, scor 3-0, formaţia FC Voluntari, în etapa 10.

Cosmin Contra nu este dispus să facă niciun pas înapoi în conflictul pe care îl are cu conducerea spaniolă de la Dinamo. Chiar şi după această victorie în faţa Voluntariului. Când a fost întrebat dacă fotbaliştii au câştigat ca să îl facă să se răzgândească, ”Guriţă” a declarat că decizia sa este una definitivă şi că, din punctul său de vedere, cel mai bine ar fi ca fiecare să meargă pe drumul lui.

”Nu au făcut-o pentru mine. Trebuie să o facă pentru ei. Eu le-am zis că cea mai bună soluție este ca fiecare să meargă pe drumul lui. Eu am venit să fac treabă bună, dar nu ne-a reușit. În seara asta s-a văzut ce poate echipa asta și unde ar putea ajunge dacă celelalte probleme s-ar rezolva.

Nu este nicio problemă. Am venit cu inima deschisă la Dinamo, am crezut într-un proiect care s-a transformat într-un fiasco. Sper să se rezolve toate problemele. Nu mai există propunerea pe care le-am făcut-o. Acum trebuie să vină ei cu o porpunere, să vedem dacă vom ajunge la o înțelegere.

Vom vedea ce se va întâmpla în zilele următoare. Deocamdată sunt antrenorul echipei. Voi fi la antrenament luni și sperăm cu Viitorul să ne luăm revanșa.

Ar trebui să se întâmple un miracol și lucrurile să se schimbe la 180 de grade, să fie virați cei 10 milioane care s-au promis la început, și să știu că am o siguranță din punctul ăsta de vedere, atunci vom putea vorbi, dar nu cred că se va întâmpla lucrul ăsta, așa că…”, a declarat Cosmin Contra, la finalul victoriei lui Dinamo cu FC Voluntari.

Cosmin Contra și-a felcitat jucătorii după victoria cu Voluntari: “Cred că am făcut un meci complet din toate punctele de vedere. O descătușare a băieților. Așteptam de mult această victorie. Sper să fie de bun augur pentru jocurile următoare. Am jucători buni, de caracter.

A fost mai greu să ajung la ei să-i conving că trebuie să uităm 90 de minute de toate problemele care ne înconjoară. Suporterii au fost la Săftica, la băieți, iar ei le-au dedicat această victorie. Au suferit în ultimele două luni de zile. Acesta este nivelul real al echipei. Sunt bucuros pentru ei.

Știu că suferă. Șituația este foarte grea, iar ei au avut motivația să treacă peste. E primul meci în acest campionat în care nu primim gol, sunt multe lucruri pozitive. Hai să le lăsăm pe cele negative și să ne bucurăm de această victorie”.

Lasă un răspuns