Mesajul lui Paul Anton pentru investitorii spanioli: “Nu suntem mercenari!”

“Câinii’ au reușit să obțină 3 puncte în meciul cu Voluntari în ciuda situației critice de la club și a faptului că spaniolii nu s-au ținut de cuvânt și nu au trimis banii.

Paul Anton a deschis scorul în partida cu Voluntari şi a fost desemnat omul meciului. Dinamo a obţinut a doua victorie din acest sezon, 3-0 cu Voluntari.

Dinamovist convins, Paul Anton, a dedicat victoria fanilor care au mers cu o seară înainte la Săftica pentru a-i încuraja. Mijlocașul a vorbit despre problemele financiare de la club și a dezvăluit că jucătorii au fost deranjați de promisiunile neonorate ale conducerii.

“Nu e uşor pentru că aici nu e vorba de lipsa banilor. E vorba de o nesiguranţă. Vineri, săptămâna trecută, a fost făcută o declaraţie că vin banii, iar acum s-a făcut o săptămână şi banii nu au venit. Este vorba de nesiguranţă. Multe echipe care au probleme, patronul vine după 4 luni şi va plăti datoriile. La noi au fost vorba de promisiuni care nu s-au onorat. La noi nu este vorba de bani, nu suntem mercenari.

Avem familii, iar facturile nu se plătesc cu promisiuni. Suntem oameni şi normal că avem preocupări. Singurul lucru în care credem suntem noi, cu oamenii de la Săftica. În momentele în care suntem noi, ei ne-au arătat suportul. Au fost aseară în cantonament, au încercat să ne calmeze. Ne-am dorit victoria mai mult decât oricât pentru ei. E o problemă delicată. De aceea e diferit de alte cluburi”, a spus Paul Anton la finalul meciului.

Paul Anton a vorbit şi despre situaţia lui Cosmin Contra, care vrea să plece de la club.

“Este antrenorul nostru, a arătat că este alături de noi şi suntem alături de el. Sunt la Dinamo şi nu regret. Cred că echipa a arătat bine, ne-am creat multe ocazii. Mă bucur că am spart gheaţa, în condiţiile în care suntem. Uşor uşor încercăm să ne detaşăm de problemele care sunt şi să încercăm să ne motivăm, pentru că jucăm la Dinamo. Nişte fani senzaţionali, care întotdeauna ne-au susţinut”, a mai spus Paul Anton.

  • După această partidă, Dinamo a urcat pe locul 14, cu nouă puncte, la egalitate cu FC Argeș. În următoarea etapă, ”câinii” vor juca chiar la Pitești.

2 gânduri despre &8222;Mesajul lui Paul Anton pentru investitorii spanioli: “Nu suntem mercenari!”&8221;

  1. Atitia fosti dinamovisti cu bani,nu a putut sa ia cineva clubul?daca pun mina de la mina si redreseaza echipa si scapa-ti de drogatii de spanioli.E pacata ca un club ca Dinamo a ajuns in jalul asta.
    Imi pare rau ca nu pot sa ajut si eu ,dar sint un muncitor normal,cu salario normal.
    Daca e nevoie pun si eu 1000€ ca mai mult nu pot
    Va multumesc

  2. Romani cu bani,implicati-va si redresati situatia financiara de la DInamo.Trimiteti drogatii spanioli din conducere acasa.Suntem satui de drogatii nostri.Rednic Lucescu,Tiriac, ce mai asteptati,vreti ca Dinamo sa intre inFALIMENT…

Lasă un răspuns