VIDEO | Contra a ajuns să îl regrete pe Negoiţă: ”Când promitea un lucru, îl şi făcea”

Situația de la Dinamo a scăpat total de sub controlul acționarilor spanioli, iar clubul din Ștefan cel Mare are probleme atât din punct de vedere sportiv, cât și financiar!

Echipa noastră stă pe un butoi cu pulbere în aceste momente, iar viitorul echipei este unul incert, deoarece spaniolii nu dau vreun semn că ar face vreun pas spre normalitate. Războiul s-a mutat și între antrenorul Cosmin Contra și conducere, iar “Guriță” dorește să plece de la echipă, din cauză că a fost mințit de noii investitori în momentul venirii la Dinamo.

Contra a regretă mandatul lui Ionuţ Negoiţă, în care situaţia financiară era mult mai bună, iar noii investitori spanioli nu au adus nici pe departe redresarea, jucătorii având salarii restante de aproape patru luni.

„Nu există comparaţie, pentru că domnul Negoiţă… Dacă stăteai de vorbă cu el şi îi explicai lucrurile şi îl făceai să înţeleagă de ce trebuie să facă anumite sacrificii şi anumite investiţii, în momentul ăla le făcea automat. Nu există comparaţie între ceea ce am trăit eu cu Ionuţ Negoiţă. Şi nu am avut o relaţie extraordinară. Dar am avut patru discuţii cu Ionuţ Negoiţă în care i-am explicat anumite lucruri. Toate îmbunătăţirile care există la Săftica le-am făcut când am venit, acum trei ani, împreună cu Ionuţ Negoiţă, care are a înţeles că împreună cu aceste îmbunătăţiri echipa va avea un salt calitativ.

Ionuţ Negoiţă, când promitea un lucru, îl şi făcea. Dacă mi-a zis că repară terenul sau că facem drenaj la teren, în săptămâna următoare deja erau maşinile pe teren la Săftica şi se făceau lucrurile”, a spus Cosmin Contra, la Telekom Sport.

  • Pentru Dinamo urmează duelul cu Viitorul, din Cupa României, sâmbătă, 28 noiembrie, ora 20:45.