Cosmin Contra, mesaj pentru fanii din PCH: „Dacă ei dorm mai liniștiți așa…”

Suporterii din Peluza Cătălin-Hîldan caută în continuare vinovați pentru ceea ce se întâmplă la club, iar acum s-au oprit la Cosmin Contra și la Cornel Țălnar, directorul tehnic al ”câinilor”.

Fanii dinamoviști le reproșează celor doi că au dat asigurări pentru proiectul spaniol care deocamdată este un mare eșec și care poate duce la faliment.

„Guriță” nu a stat deoparte și le-a răspuns suporterilor. Antrenorul „câinilor” a ținut să asigure că își asumă vina pentru că a acceptat să se implice în acest proiect. Nu s-a ferit totuși să îi taxeze pe contestatari după victoria cu FC Voluntari, scor 3-0.

„La început am crezut în acest proiect, de aia am și venit. Credeam că am în spate niște oameni care o să facă treburile așa cum le fac eu. Din păcate, realitatea a fost foarte diferită și am ajuns într-o situație în care clubul este atât la nivel de organizare, cât și la nivel de rezultate, unde nu ar fi trebuit să fie.

Îmi asum partea mea de vină pentru că am crezut în acest proiect, în acești oameni. Mi-am dorit să cred lucrul ăsta, că vor să facă din Dinamo din nou un club mare. Îmi pare rău că suporterii dau vina pe mine. Dacă ei dorm mai bine dând vina pe mine, nu-i nicio problemă, eu pot să trăiesc și cu acest lucru”, a transmis Cosmin Contra pentru AS.ro.

Suporterii din PCH au lansat o serie de acuze la adresa antrenorului lui Dinamo. „Contra ar trebui să vorbească mai puțin despre bani. El trebuie să fie primul exemplu în privința asta. Nu să bage în faliment clubul din cauza unor spanioli pe care ni i-a adus pe cap”, a fost mesajul transmis de fani pe contul de Facebook.

–>CITEȘTE AICI!<–