Dănciulescu nu mai suportă situația de la Dinamo: „Am fost păcăliți de o manieră incredibilă”

Problemele de la Dinamo par să fie fără sfârșit. Echipa trece printr-un moment precar atât din punct de vedere sportiv, cât mai ales financiar, unde investițiile promise de noii șefi spanioli întârzie să apară.

Ionel Dănciulescu, fostul director sportiv de la Dinamo, a răbufnit la adresa conducerii clubului și e convins că situația de la Dinamo e imposibil de rezolvat și, pentru prima dată, recunoaște că ce se întâmplă acolo seamănă cu o păcăleală.

“Am fost păcăliți de o manieră incredibilă. Aștept ca cei de la Dinamo să se achite de datoria pe care o au față de mine. Sunt convins că sunt mult mai multe datorii față de terți. Nu e o situație ușoară pentru echipă. Nici nu vreau să mă gândesc că ar putea intra în faliment.

Pe mine nu m-au dat spaniolii afară. Știți foarte bine cine m-a dat afară… Singurul lucru pe care mi-l doresc e să salveze echipa. E într-o situație cam fără ieșire, cel puțin așa văd eu din afară. Situația echipei nu va fi reglementată cu vreo sumă de bani venită de la suporteri. Aici e nevoie de o infuzie mare de capital”, a declarat Ionel Dănciulescu la Digi Sport.

Lasă un răspuns