Dinamo scapă de depunctare! Pablo Cortacero a fost schimbat din funcție

Astăzi, Dinamo a achitat suma de 800.000 de lei şi astfel au scăpat de depunctare, iar situaţia echipei se normalizează, cel puţin pentru câteva zile.

Termenul limită până când suma de 800.000 de lei trebuia plătită era 30 noiembrie. În cazul în care Dinamo nu îşi achita datoriile, aceasta ar fi fost depunctată cu 6 puncte de către FRF.

Banii nu au venit de la conducerea spaniolă, ci graţie unui avans din drepturile de TV. Orlando Nicoară, reprezentantul societăţii şi-a dat acordul pentru ca banii să fie viraţi.

Tot astăzi, Consiliul de Administrație a reușit o lovitură importantă la adresa lui Pablo Cortacero și l-a înlocuit pe acesta din funcția de președinte pe care o deținea în cadrul său, deși el rămâne membru cu aceleași drepturi ca oricare altul.

Cu unanimitate de voturi, membrii Consiliului au decis ca omul de afaceri să fie înlăturat din funcția de președinte al CA. În locul său a fost numit un român, Constantin Eftimescu, gruparea urmând să se reunească din nou peste două săptămâni.

În acest moment, din Consiliul de Administrație al ”câinilor” fac parte Cornel Țălnar, Constantin Eftimescu, Pablo Cortacero, Cristi Hîldan și Cornel Dinu. ”Procurorul” a fost absent de la această ședință.

Lasă un răspuns