Reacţia lui Giani Kiriţă despre situaţia de la Dinamo: „A venit să facă treabă şi din păcate nu are cum”

Dinamo ar putea rămâne în câteva zile fără antrenor principal. Cosmin Contra a notificat clubul că nu și-a primit salariul și dacă nu i se plătesc banii va pleca de la echipă cu o zi înaintea meciului cu FC Argeș, programat vineri.

Giani Kiriţă este nemulţumit de ceea ce se întâmplă la Dinamo, dar şi de ce a păţit Cosmin Contra. Fostul jucător al „câinilor” a spus că este o ruşine, ce se petrece la Dinamo.

„El a declarat că şi el a fost păcălit aşa că asta e situaţia. Îmi pare pentru că a venit să facă treabă la Dinamo şi din păcate nu are cum. Este o ruşine la ora actuală. Aia este… Situația este foarte dificilă și trebuie să o rezolvăm cumva. Subiectul Dinamo durează ce ceva timp și din păcate în rău. (Î: Care ar fi soluția?).

Eu spun să-i întrebați pe cei care au actele și pe cei care conduc și dețin frâiele lui Dinamo”, a spus Giani Kirită.

  • Giani Kiriţă are 43 de ani şi a îmbrăcat tricoul lui Dinamo din 1997 până în 2003. Fostul jucători al „câinilor” a câştigat sub culorile alb-roșii, de două ori campionatul şi de trei ori Cupa României. Pentru Dinamo, Giani a jucat 147 de partide şi a marcat 9 goluri.

Lasă un răspuns