Florentin Petre, îngrijorat de situația în care se afla clubul său de suflet: ”Am trecut prin atâtea lucruri cu acest club”

Situaţia explozivă de la club îi îngrijorează pe cei care au câştigat trofee în tricoul lui Dinamo. Florentin Petre este furios pe ibericii care au preluat pachetul majoritar de acţiuni de la Ionuţ Negoiţă.

Fostul căpitan al lui Dinamo, despre situaţia echipei sale de suflet și se teme de ce e mai rău.

”Am trecut prin atâtea lucruri cu acest club încât ne este destul de greu. Sper din tot sufletul să-şi revină şi să regleze toate problemele care sunt. Trebuie să privim şi partea bună a lucrurilor. S-a greşit enorm cu aducerea acestor băieţi din Spania, dar nu ştia nimeni ce se putea întâmpla în momentul acela. Acum că au greşit, trebuie daţi la o parte şi să vină alţii, dar cine?”, s-a întrebat Petre.

El crede că actualul antrenor, Cosmin Contra, nu are nicio vină pentru ceea ce se întâmplă la echipă: ”E un băiat minunat, a venit la greu, dar n-ai cum să faci performanţă şi nu poţi să ţii acei jucători dacă nu sunt bine plătiţi. Dacă se va rupe căruţa, va fi numai din vina oamenilor care au promis că vin cu bani şi cu ceea ce au promis. Atâta timp cât nu e stabilitate, se va alege praful”, a mărturisit Florentin Petre.

  • Spaniolii care au cumpărat Dinamo au promis investiții de 10 milioane de euro, dar nu au reușit deocamdată să plătească nici măcar salariile. Jucătorii au început să facă scandal în presă și pe rețelele de socializare.
  • Florentin Petre antrenează acum Dacia Unirea Brăila, echipă care se află pe primul loc seria 2 din Liga 3.
  • Florentin Petre a jucat în Ştefan cel Mare între 1994 şi 2006. Produs al clubului din Ştefan cel Mare, Petre este unul dintre cei mai iubiţi jucători ai ”câinilor” din ultimii ani. A cucerit trei titluri de campion cu Dinamo, cinci Cupe ale României şi o Supercupă în 2005.