Cosmin Contra părăsește „haita”: „Mâine îmi voi lua la revedere”

Antrenamentul de joi, de la ora 11:00, este ultimul pentru Cosmin Contra. Avocații l-au înștiințat că termenul a expirat azi, astfel că se poate despărți de echipa noastră.

Tehnicianul în vârstă de 44 de ani, a făcut anunțul în direct la o televiziune sportivă.

”Avocații mei vor trimite de azi notificarea prin care voi deveni liber. Mâine mă voi mai duce doar ca să-mi iau la revedere de la jucători. Dar, azi, am fost la antrenament, am făcut ce trebuia.

Nu cred că va intra Dinamo în faliment pentru că vor exista mereu persoane care să nu lase ca acest lucru să se întâmple”, a spus Contra în direct la Digi Sport.

Cosmin Contra a dezvăluit și ce ofertă de reziliere a primit din partea conducerii clubului, pe care a refuzat-o. Totul s-a întâmplat după meciul cu Astra, scor 1-1, când au apărut primele zvonuri legate de despărțire.

”Am pus multă pasiune, pun în fiecare zi când mă duc la antrenament, sper să mă înțeleagă lumea. Imediat după meciul cu Astra am avut o discuție cu Rufo Collado, am stat două ore de vorbă, ei își doreau schimbarea, eu la fel. Le-am făcut o ofertă decentă, din punctul meu de vedere, după care Rufo Collado m-a pasat unui avocat.

Acel avocat a făcut o singură ofertă, o contraofertă, de fapt, care mi-a arătat cât de mult apreciază ei munca mea. Eu am propus pentru mine și staff salariile plătite la zi iar ei mi-au oferit un salariu și două salarii în februarie din drepturile de televiziune. Numai că drepturile de televiziune nu mai sunt, nu mai pot fi cesionate.

Aș fi dorit să fiu plătit pentru munca depusă în aceste trei luni, aproape 100 de zile. Am fost foarte naiv”, a mai spus Contra, la Digi Sport.

  • Mâine, la ora 11:00, pentru Contra este ultimul său antrenament la Dinamo, iar la meciul cu FC Argeș de vineri pe banca tehnică va sta „Jerry” Gane, secundul acestuia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s