EURO 2020 s-ar putea disputa cu fani în tribună: “Ar trebui să plecăm de la acest standard, minimum 30%”

Arena Naţională va găzdui meciurile din Grupa C de la EURO 2020, iar fanii ar putea pătrunde pe stadioanele pe care se dispută turneul final, susţine preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Austria, Macedonia de Nord şi Ucraina îşi vor disputa partidele din grupă la Bucureşti. Arena Naţională va găzdui şi o partidă din optimile de finală, iar meciurile ar putea avea spectatori.

Răzvan Burleanu, care participă la discuţiile cu UEFA, a susţinut că nu se pune problema unei modificări organizatorice. În plus, s-a luat în calcul revenirea fanilor pe arenele de la EURO 2020.

“Suntem parte din toate discuţiile la nivel UEFA. În momentul de faţă nu s-a discutat un asemenea scenariu (n.r. – să pierdem EURO 2020), dar pot să vă împărtăşesc alte scenarii care s-au discutat în ceea ce priveşte prezenţa spectatorilor pe stadioane.

Scenariile care se discută fac referire la o prezenţă de la 0% până la 100%. UEFA consideră că modelul folosit de Ungaria pentru Supercupa Europei la Budapesta a fost un succes. Şi UEFA transmite un mesaj destul de puternic tuturor ţărilor, că ar trebui să plecăm de la acest standard, minimum 30%, în ceea ce priveşte organizarea EURO 2020. Dar, după cum spuneam, fac parte activ din aceste discuţii”, a declarat Răzvan Burleanu.

Lasă un răspuns