FC Argeş vrea să profite de situaţia de la Dinamo: “Jucătorii noştri, mult mai motivaţi”

FC Argeș și Dinamo București se vor înfrunta vineri, 4 4ecembrie, de la ora 20:30, în runda a 12-a a primei ligi din România.

FC Argeş are un staff tehnic nou, după înlăturarea lui Adrian Dulcea la 48 de ore după ce a fost numit în funcţie! Noul antrenor al piteştenilor, Augustin Eduard, a declarat, joi, înaintea meciului cu Dinamo, că jucătorii piteşteni sunt cu salariile achitate la zi, astfel că ar trebui să fie mult mai motivaţi decât adversarii lor.

“Sunt foarte motivat şi încrezător (n.r. – înaintea meciului cu Dinamo). Întotdeauna am spus că jucătorii pot da mai mult. Mulţumesc conducerii pentru încredere, după cum ştiţi sunt la al treilea mandat. Este o perioadă foarte scurtă, cu meciuri foarte grele, Liga 1 este mult mai grea decât Liga a 2-a, sunt jucători mult mai valoroşi. Pentru noi este o revenire în prima divizie după mai mult timp petrecut în Liga a 2-a.

Încercăm să facem tot ce depinde de noi ca jucătorii să înţeleagă importanţa momentului şi a meciului şi să fie pregătiţi să dea 100%, altfel ne va fi foarte greu. Jucătorii sunt profesionişti, le-am explicat că banca tehnică are doar datoria de a-i motiva, de a-i instrui, ei trebuie să-şi arate valoarea în joc, trebuie să demonstreze că merită banii pe care îi câştigă şi, în acelaşi timp, că sunt tineri, că viaţa merge înainte şi să fie plini de încredere şi să joace cu plăcere şi cu mult curaj.

Cel mai mult încercăm să lucrăm la moralul jucătorilor, la mentalitatea lor, trebuie fim mult mai agresivi, mie echipa mi-a plăcut în câteva meciuri, dar totuşi parcă ar fi nevoie de puţină agresivitate, de puţin tupeu, în sensul bun al cuvântului, deci la acest aspect am lucrat mai mult.

Am văzut că Dinamo sunt într-o oarecare revenire după ultimele rezultate, totuşi nu cred că este o situaţie chiar atât de roză, pentru că am înţeles că sunt probleme în lot, dar nu ne interesează pe noi. Jucătorii noştri sunt cu banii la zi, deci ar trebui să fim mult mai motivaţi decât Dinamo. Din ce am văzut cu o oră înainte de antrenament, cred că nu avem probleme de lot, cred că majoritatea jucătorilor este aptă pentru a disputa meciul cu Dinamo”, a spus Augustin Eduard.

Cosmin Contra şi-a anunţat demisia şi sunt şanse minime să conducă echipa vineri. Azi, la ultimul antrenament, ‘Guriţă’ i-a anunţat pe jucătorii lui Dinamo că va reveni în Spania, unde are reşedinţa.

Lasă un răspuns