DDB a achitat cazarea și masa dinamoviștilor înainte de meciul cu FC Argeș

Dinamo joacă vineri, 4 decembrie, la Piteşti, cu FC Argeş, în etapa a 12-a din Liga 1. Pe fondul situaţiei financiare delicate de la club membrii programului socios „Doar Dinamo București” s-au implicat din nou, achitând cazarea şi masa pentru fotbalişti şi staff-ul tehnic.

Fanii din Peluza Cătălin Hîldan au anunțat pe pagina de Facebook că o persoană din conducerea DDB a plătit cazarea și masa pentru echipă la Hotelul Ramada din Pitești, unde dinamoviștii se vor caza înainte de duelul cu penultima clasată din Liga 1.

„Una scurtă, din seria: “CE MAI FAC CÂINII”. O persoană din boardul DDB a plătit cazarea şi masa pentru echipă la Ramada Piteşti”, este mesajul PCH postat pe Facebook.

Peluza ‘Cătălin Hîldan’ a mai anunţat că Programul DDB a depăşit 750.000 de euro din cotizaţii, donaţii şi evenimente. DDB are aproape 11.000 de ‘socios’ care cotizează. În plus, suporterii din Peluza ‘Cătălin Hîldan’ vând bilete virtuale la meciul cu FC Argeş, pentru a strânge bani pe care să-i ofere jucătorilor.

Un gând despre &8222;DDB a achitat cazarea și masa dinamoviștilor înainte de meciul cu FC Argeș&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s