VIDEO | Plecări în masă de la Dinamo! Primii patru oameni care și-au luat rămas bun de la echipă: “Noi ținem capul sus, profesioniști până în ultima zi”

Cosmin Contra a anunțat că antrenamentul de ieri a fost ultimul în calitate de manager al lui Dinamo.

Alături de Cosmin Contra, Borja Valle, Izma Lopez și Javi Reyes, a plecat joi de la Dinamo. Preparatorul fizic a anunțat că a părăsit deja clubul printr-o postare pe o rețea de socializare.

“Noi ținem capul sus, profesioniști până în ultima zi. Păcat pentru ceea ce ne-au facut, însă li se va întoarce, să vă amintiți de asta! Vă îmbrățișez și vă urez tot binele din lume!”, este descrierea lui Reyes la clipul video în care explică situația din această perioadă de la Dinamo.

Spaniolul care a lucrat cu Contra și în precedentul său mandat în Ștefan cel Mare a dezvăluit lipsa de respect cu care au fost tratați fotbaliștii și staff-ul în ultimele luni de către noua conducere.

“Nu mi-am imaginat niciodată că poți avea o astfel de senzație amară după un 3-0 în favoarea ta, însă din păcate, suntem aici de 98 de zile, în care a fost o mare lipsa de respect la adresa profesioniștilor și a tuturor persoanelor. Plec cu un gust amar, cu o mare dezamăgire. Mă întorceam într-un loc în care am trecut prin momente mari, superbe, plin de bucurii, în care îmi puneam multe speranțe. Din păcate, nu poate fi așa, trebuie să îmi iau ramas bun cu acest gust amar și să mulțumesc tuturor oamenilor din București pentru cum ne-au primit dar și cu regret pentru modul în care conducerea ne-a tratat”, a spus preparatorul fizic spaniol.

Un gând despre &8222;VIDEO | Plecări în masă de la Dinamo! Primii patru oameni care și-au luat rămas bun de la echipă: “Noi ținem capul sus, profesioniști până în ultima zi”&8221;

Lasă un răspuns