Încă un jucător părăsește „haita”! Mesajul fotbalistului de adio: „Prea multe înşelăciuni, prea multe minciuni”

Dinamo a ajuns la 3 victorii în ultimele partide disputate în Liga 1 și în Cupa României. Totodată, a ajuns și la trei jucători care spun pas, proiectului conducerii spaniole din Ștefan cel Mare.

După meciul cu FC Argeș, portarul Rene Hinojo și-a anunțat despărțirea de Dinamo. Portarul spaniol (36 de ani) nu a mai putut suporta situaţia de la echipă şi a decis că este mai bine să o părăsească, să devină liber de contract. Nu a mai fost plătit de luni bune, de mai bine de trei luni, şi a făcut toate demersurile să fie lăsat să plece fără obligaţii faţă de Dinamo.

”Azi se încheie experienţa mea din Bucureşti. Scurtă în timp, dar foarte lungă şi intensă în experienţe. Am ajuns acum trei luni, atras de un proiect ambiţios, cu scopul de a juca competiţii europene, dar totul s-a diluat odată cu trecerea zilelor, cu promisiuni (una după alta) care nu s-au materializat niciodată. Zi după zi… Prea multe înşelăciuni, prea multe minciuni, prea multe perioade de aşteptare şi prea multă suferinţă cu oamenii care au lucrat în jurul meu.

Totul are o limită, plec de la Dinamo Bucureşti. Şi, deşi o fac fără resentimente faţă de nimeni, sunt obligat să explic ceva: directorul general al Dinamo (n.red. – Alex Couto) a îndrăznit să spună într-un interviu că…gruparea nu avea nevoie de spanioli, avea nevoie de profesionişti.

Îmi voi permite să spun un lucru: clubul nu are nevoie de nimic, mai degrabă are destule! Are o mulţime de manageri obraznici care se gândesc doar să-şi ascundă gestionarea necorespunzătoare şi minciunile, distrugând cariera şi munca oamenilor care şi-au demonstrat profesionalismul de mulţi ani.

Nu plec deloc fericit, dar sunt mulţumit că am dat totul zilnic. De asemenea, pentru că am cunoscut un oraş care mi-a depăşit cu mult toate aşteptările, pentru că am întâlnit oameni care cu siguranţă vor continua să mă însoţească pentru tot restul vieţii şi pentru că a am jucat la un club intens, pentru că atâta timp cât acea masă socială mare încă este acolo, Dinamo va continua să fie tot mai aproape de a fi din nou un mare nume în Europa”, a spus portarul spaniol.

  • Rene Hinojo s-a alăturat echipei recent, în luna septembrie, când a fost luat tot liber de contract, după ce reziliase cu Almeria.
  • Hinojo a prins doar trei meciuri pentru Dinamo în tot acest timp. A jucat două partide în Casa Liga 1 şi una în Cupa României. A primit trei goluri.

Lasă un răspuns