Adrian Mihalcea revine în fotbal, la cinci luni după plecarea de la Dinamo

Adrian Mihalcea (44 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, a fost numit „principal” la divizionara secundă Unirea Slobozia.

Ialomițenii l-au convins pe Mihalcea, să revină în Liga 2 și să conducă din nou echipa orașului natal, anunță Info Ialomița. Adrian Mihalcea a mai antrenat Unirea Slobozia în perioada iunie 2013 – februarie 2015, când a fost la un pas de promovare în Liga 1 la finalul ediției 2013/2014.

Atunci, trupa ialomițeană a încheiat play-off-ul Seriei 1 pe locul 3, la două puncte de Rapid, pe care dacă o învingea în ultima etapă ar fi acces în prima ligă. Meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, la Slobozia, iar giuleștenii au urcat în Liga 1 de pe locul 2, după CSMS Poli Iași.

”Sunt bucuros că mă întorc acasă și vreau să termin lucrul pe care nu am reușit să-l duc la bun sfârșit data trecută. Sunt încrezător în forța echipei, am avut ocazia să văd Unirea în câteva meciuri. Știu și de implicare și de ce înseamnă stabilitate la club, acesta este un lucru important pentru orice antrenor. Am reîntregit echipa pe bancă pentru a reuși să ne atingem obiectivul”, a spus Adrian Mihalcea pentru sursa citată.

Ca antrenor principal, Adrian Mihalcea le-a pregătit pe Unirea Slobozia, ACS Berceni, Dunărea Călărași, UTA Arad, CS Mioveni, toate din Liga 2, și Dinamo, la aceasta din urma activând ultima dată, pentru o scurtă perioadă, martie-iulie 2020. A fost și antrenor secund al naționalei României, în mandatul lui Cosmin Contra.

Mihalcea a fost dorit și de CSM Slatina, altă echipă din Liga 2, cu care a purtat negocieri, însă în cele din urmă pe care a refuzat-o. Slatina s-a despărțit de Mihai Ianovschi, iar în ultimele două meciuri a fost condusă de antrenorul secund Mircea Voicu.

  • Adrian Mihalcea şi-a ales staff-ul pentru acest sezon competiţional, format din Enache Costea (fostul antrenor principal), Romeo Soare şi Dănuţ Harnagea.
  • După 15 etape, Unirea Slobozia se află pe locul 18 din 21 de echipe, cu 15 puncte (14 jocuri).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s