OFICIAL | Transferuri de marcă la Dinamo în vederea Jocurilor Olimpice


Secția noastra de tenis a primit întăriri in vederea Jocurilor Olimpice de la Tokio. Pe lângă vicecampionii olimpici Horia Tecau și Florin Mergea, vom miza pentru Tokio și pe valoroșii jucători Raluca Olaru și Marius Copil.

Cei doi jucători de tenis au semnat contracte pe câte un an, ei fiind prezentaţi oficial, azi, de preşedintele clubului nostru, Ionuţ Adrian Popa, în cadrul unui eveniment desfăşurat la complexul sportiv din Şoseaua Ştefan cel Mare.

„Am reuşit două achiziţii importante în vederea accederii la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Raluca Olaru şi Marius Copil. Sunt doi sportivi titraţi, cu poziţii bune în clasamentele ATP şi WTA. Sperăm să calificăm atât dublu feminin, cât şi dublu masculin… şi, bineînţeles, la individual Simona Halep ca ţară. Şi să vedem dacă Horia Tecău, care este de mult la clubul Dinamo, va face dublu mixt”, a declarat preşedintele Ionuţ Adrian Popa.

Marius Copil (216 ATP), a declarat: „Mă bucur de această colaborare, sper să facem o echipă bună la Dinamo. Şi să participăm la campionatele naţionale ca să câştig şi eu un titlu la echipe, pentru că pe ăsta încă nu îl am”.

La evenimentul de prezentare a jucătorilor Raluca Olaru şi Marius Copil a fost prezent şi Horia Tecău, tenisman care este legitimat la gruparea dinamovistă încă din 2009.