VIDEO | Spaniolii fac noi promisiuni: „Avem un antrenor şi va rămâne el!” + „Trebuie să primim banii din Spania”

Ionel Gane a debutat cu o victorie în funcţia de antrenor principal la Dinamo: 1-0 cu FC Argeş, în etapa a 12-a din Liga 1.

După succesul de la Pitești, directorul general al lui Dinamo, Alex Couto Lago, a declarat că Ionel Gane va rămâne antrenorul principal al echipei, după plecarea lui Cosmin Contra. În acelaşi timp, Couto aşteaptă banii din partea lui Pablo Cortacero, la începutul săptămânii viitoare.

„Am făcut un meci bun, jucătorii au dat totul. Îl felicit pe Jerry Gane pentru ce a făcut azi. Am dezvoltat un joc bun în ultimele meciuri, iar astăzi am confirmat cu un nou meci bun.

Cred că Jerry Gane a făcut o treabă foarte bună. Contra s-a descurcat foarte bine în cea mai grea situaţie. Trebuie să-i mulţumim. Dar cel mai important este că jucătorii s-au descurcat foarte bine azi.

Avem un antrenor, este Jerry Gane şi va rămâne el. Situaţia financiară este critică, dar încercăm să o rezolvăm. Trebuie să primim banii din Spania, îl aşteptăm pe Pablo Cortacero săptămâna viitoare”, a spus Alex Couto Lago, la finalul partidei de la Piteşti.

  • Dinamo ocupă locul 11 în Liga 1, cu 12 puncte.