Contra i-a felicitat pe jucătorii lui Dinamo după victoria cu FC Argeş + Mesaj dedicat șefilor mincinoși de la Dinamo

Cosmin Contra s-a despărțit joi de Dinamo, acuzând 3 luni de neplata a salariilor.

Antrenorul s-a ocupat însă în continuare de echipă. Jerry Gane a recunoscut că a făcut primul 11 conform indicațiilor lui Contra, iar antrenorul a urmărit din Spania cu atenție maximă desfășurarea evenimentelor din meciul de la Pitești.

La finalul jocului, Contra a postat pe pagina sa de Instagram un clip realizat în fața hotelului din Pitești înaintea partidei. Fanii au venit acolo pentru a-i încuraja pe fotbaliști. Alături de video, Contra le-a mai lasat un mesaj șefilor mincinoși de la Dinamo.

„Felicitări jucătorilor pentru această victorie. Aţi dovedit că sunteţi nişte eroi. Felicitări suporterilor pentru atmosfera creată înainte de meci. Poate pe ultima 100 de metri cei ce trebuie să îşi facă treaba şi să plătească pe toată lumea o vor face. Ar trebui să vă fie ruşine”, a scris Contra pe Instagram.

Contra a transmis un mesaj emoţionant şi înainte să plece din ţară. El i-a asigurat pe suporteri că ar fi rămas la Dinamo dacă nu ar fi avut probleme de sănătate.

„Nu sunt un laș! Cei care mă cunosc cu adevărat știu câte sacrificii și compromisuri am făcut pentru Dinamo. În 4 luni, mi-am văzut familia o singură dată. Am fost trup și suflet pentru Dinamo.

Din cauza stresului, am avut probleme medicale care mi-au afectat foarte mult familia.

Sunt un luptător și aș fi găsit puterea să continui, dar nu mai este vorba de mine, ci de liniștea și echilibrul familiei mele”, a scris Contra.

  • După 1-0 pe terenul lui FC Argeş, „câinii” s-au apropiat la cinci puncte de locurile de play-off.