Ricardo Grigore, prima reacţie după victoria lui Dinamo cu FC Argeş: „Să nu uităm ce ne-au făcut nouă arbitrii”

Dinamo a învins-o vineri, pe FC Argeş, în etapa a 12-a din Liga 1. Euro-golul care a făcut diferenţa a fost reuşit de Juan Camara, de la mijlocul terenului. Este a doua oară în acest an când fotbaliştii lui Dinamo dau gol de la jumătatea terenului și e sigur că în acest sezon din Liga 1, Dinamo dă cele mai frumoase goluri.

A doua victorie la rând a echipei noastre, în campionat, a avut, însă, şi faze foarte controversate. În prelungirile meciului, FC Argeş nu a primit un penalty după ce Ricardo Grigore a căzut peste Drăghici. La interviul de după meci, mai multe persoane au strigat „penalty, bă, penalty”, preţ de câteva zeci de secunde, iar fundaşul lui Dinamo a fost foarte revoltat și le-a răspuns, la un moment dat: „Dar veniţi dumneavoastră să daţi interviul, dacă vreţi. Veniţi să daţi interviul! Da… Ce să…”.

„A fost un meci foarte greu. Ne bucurăm foarte mult că am câştigat şi vrem să îi dedicăm această victorie lui mister (n.r. – Cosmin Contra), pentru că a fost alături de noi într-o perioadă foarte, foarte grea a lui şi a noastră. Mă bucur foarte mult totodată că începe să ne iasă jocul, avem încredere în noi. De când am luat roşu, am suferit foarte mult, pentru că au venit cu mingi lungi pe noi, au pus presiune.

(n.r. – Despre faza din minutul 90+1) Ştiu că prima dată eu am fost tras, am fost dezechilibrat în careu. Mai departe nu mai ţin minte nimic, pentru că a fost o aglomeraţie foarte mare acolo. Dacă a fost penalty şi nu s-a dat… Nu sunt eu în măsură să iau această decizie. Să nu uităm, Dinamo… Ce ne-au făcut nouă arbitrii până acum. Să nu uităm! Să nu vorbească nimeni, că ar trebui să tacă din gură majoritatea care joacă împotriva noastră”, a declarat Ricardo Grigore.

Ricardo Grigore a vorbit și despre problemele financiare de la Dinamo: „Este foarte greu. Începem să ne obişnuim cu această idee, dar aşteptăm şi nu în al 12-lea ceas să se rezolve aceste probleme financiare, pentru că trece timpul şi ne este din ce în ce mai greu. Sperăm din tot sufletul să ne bage banii şi noi încercăm să ne pregătim cât mai bine, pentru că au mai rămas doar trei etape. Încercăm să luăm maximum de puncte de la toate meciurile şi să ducem echipa acolo unde îi este locul.

Sunt dezamăgiţi străinii, pentru că nu prea li s-a întâmplat în carieră aşa ceva. Cred că este prima dată. Pentru noi nu este prima dată, pentru că ştim foarte bine care sunt problemele în România cu banii şi încercăm să îi calmăm, să vorbim cu ei şi să le explicăm că asta e situaţia, că noi suntem obişnuiţi să fim plătiţi la 2-3 luni”.

  • În urma acestui rezultat, Dinamo a urcat pe locul 11, cu 12 puncte, în timp ce FC Argeş e pe locul 15, cu nouă puncte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s