VIDEO | „Câinii” au rupt lanțul și ajung la patru victorii consecutive în toate competițiile

Luis Carlos Almada Soares si Diego Fabbrini in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CSM Politehnica Iasi, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat fara spectatori pe stadionul Dinamo din Bucuresti, vineri 11 decembrie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Dinamo a învins-o cu 4-1 pe Poli Iași în al doilea meci al etapei cu numărul 13 și și-a consolidat forma bună prin care trece, în ciuda faptului că jucătorii sunt neplătiți de foarte multă vreme. ”Câinii” urcă astfel pe locul 8 în clasament și o egalează la puncte pe Chindia Târgoviște.

Moldovenii au început foarte bine meciul și au deschis scorul în minutul 4. Platini a avut o cursă de 30 metri și a marcat cu un șut bine plasat, de la 20 de metri, profitând de apatia fundașilor dinamoviști.

„Câinii” au egalat rapid, în minutul 16. După ce Borcea a fost faultat în careu, arbitrul Horațiu Feșnic a dictat penalty, iar Deian Sorescu a transformat fără emoții și a stabilit scorul primei reprize.

Dinamoviștii s-au dezlănțuit însă în repriza a doua, iar Nemec și-a dus echipa în avantaj după o lovitură cu capul. A urmat show-ul lui Paul Anton, care a majorat scorul de pe tabelă cu un euro-gol de la mai bine de 30 de metri. Gueye a închis balul și a marcat după o centrare a lui Sorescu.

  • Dinamo leagă astfel a patra victorie consecutivă și ajunge la doar 2 puncte de UTA Arad, echipa aflată în acest moment pe locul șase în clasament.