Reacția PCH, după ce Alejandro Couto Lago a fost dat afară din conducerea lui Dinamo

Alejandro Couto Lago a fost revocat din funcţia de director general al clubului Dinamo. Astfel, revoluţia din Ştefan cel Mare continuă.

Anunţul oficial al plecării acestuia din cadrul clubului a fost făcut de Dinamo printr-un comunicat oficial de presă. Cei care îi vor lua locul, pentru moment, sunt Constantin Eftimescu şi Cornel Ţâlnar, ambii fiind membri în Consiliul de Administraţie al clubului.

Suporterii, şi ei acţionari în cadrul clubului prin programul DDB, au salutat decizia, prin mesajul care anunță: „Săpașii încep să dispară din schemă, rând pe rând!”

„PRIMUL PAS AL ZILEI: începem CURĂȚENIA în Ștefan cel Mare!

În cadrul Consiliului de Administrație al lui Dinamo, întrunit în aceasta dimineață, la inițiativa acționarului DDB, membrii acestuia au decis REVOCAREA DIN FUNCȚIE a directorului executiv Alex Couto. Și iată cum săpașii încep să dispară din schemă, rând pe rând!

Vă reamintim că în urmă cu 3 săptămâni, același Consiliu de Administrație l-a înlăturat pe Pablo Cortacero din funcția de președinte, înlocuindu-l în acest sens cu Constantin Eftimescu. Revenim cu pasul doi al zilei în curând, câinilor! Fiți pe fază!”, e mesajul galeriei roș-albe, a fanilor ce fac parte din proiectul socios menit să salveze clubul, Doar DInamo București.

  • Chiar dacă situaţia de la Dinamo este una critică, echipa merge perfect în ultima perioadă. A adunat trei victorii în ultimele trei etape şi a ajuns la două puncte de locul 6, ocupat de Viitorul lui Gică Hagi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s