Deian Sorescu, debusolat la finalul meciului cu Academica Clinceni: „Eu nu știu dacă mai am răbdare”

Dinamo a remizat cu Academica Clinceni, scor 1-1, în etapa a 15-a din Liga 1. „Câinii roșii” au terminat 2020 la patru puncte de play-off, cu 4 victorii, 4 remize și 7 înfrângeri.

Deian Sorescu este mulțumit că a rezistat la echipă până la finalul anului, dar evită să se gândească la viitor. Singurii bani de până acum i-a primit de la fani, dar nici în ei nu mai are încredere maximă.

„Este un rezultat bun, chiar dacă meritam mai mult. Totuși, la ce probleme am avut în această perioadă, e bun și așa. Jocul echipei este bun, în creștere, aveam nevoie de timp. Am început să scoatem rezultate pozitive și să formăm un grup, dar vedem după vacanță ce va fi. Unii vor pleca, unii vor sta, depinde de situație.

Și fanii au făcut parte din conducere, dar noi nu mai avem încredere în nimeni. E normal! Cred că orice om, dacă ar fi mințit atât, nu va mai avea încredere în nimeni”, a declarat Deian Sorescu.

Autor a trei goluri în această stagiune, mijlocașul de 23 de ani nu a știut ce să răspundă atunci când a fost întrebat dacă va rămâne la Dinamo.

„Ăsta e fotbalul, unii vin, alții pleacă. Nu vreau să vorbesc în numele colegilor mei, dar s-au văzut caracterele…am rămas până la sfârșit. Ne bucurăm că am luptat până la capăt.

Eu nu știu dacă mai am răbdare. Voi sta până la sfârșit pentru că sunt profesionist și voi vedea ce decizie voi lua. Ne-am simțit bine și cu domnul Jerry, ne-am bucura dacă rămâne dânsul sau dacă va veni altcineva”, a spus Sorescu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s