Ionel Gane: „Au fost 5 luni foarte grele”

Dinamo a terminat la egalitate, 1-1, cu Academica Clinceni, în ultimul meci al anului. Antrenorul Ionel Gane şi-a lăudat jucătorii şi a dezvăluit că astăzi este ziua în care fanii ar putea prelua controlul clubului. Suporterii DDB sunt deja acţionari.

„Eu cred că am fost echipa care a controlat jocul. Meritam mai mult de un punct. Am avut ocazii și în prima repriză, două șuturi. E foarte greu să joci contra unei echipe care se apără cu 9 jucători. E o echipă reactivă, face foarte bine tranziția pozitivă. Jucătorii mei merită tot respectul tuturor pentru ce au făcut în ultimele luni. Avem 16 puncte, mai sunt multe etape de jucat.

Dar prin ce am trecut lunile astea, a fost ca un scary movie, un film horror. Singurele bucurii au fost jocurile, ne-au adus un sentiment plăcut, ne-au făcut să mai uităm. În rest, mințiți, au fost 5 luni foarte grele”, a declarat Ionel Gane, la finalul meciului cu Academica Clinceni.

Jerry Gane a rămas la cârma echipei, după plecarea lui Cosmin Contra. Nu știe dacă o să rămână și în anul 2021. Așteaptă să vădă cum vor decurge lucrurile pe plan administrativ.

„În acest moment am nevoie de puțină liniște, o să vedem zilele viitoare. Mâine va fi o ședință la club. Vom vedea cine va prelua conducerea. Suporterii au făcut deja multe, sunt încrezători că vor face lucruri bune. Depinde, trebuie să vedem câți jucători rămân. Să vedem situația, ne reunim pe 3 ianuarie, sunt multe lucruri de luat în calcul. Mi-e greu să dau un răspuns concret. Vreau să văd ce decizii se vor lua mâine”, a mai spus Gane.