VIDEO | Paul Anton a răbufnit după remiza cu Clinceni: „Mă supără că nu am reușit să câștigăm”

Dinamo a remizat cu Academica Clinceni în ultima etapă de Liga 1 din 2020. ”Câinii” au avut meciul în mână, dar au fost din nou egalați. Paul Anton a marcat al treilea gol în cinci etape, însă s-a declarat nemulțumit la finalul partidei.

Mijlocașul își face datoria până la capăt, așa cum le-a promis fanilor. În minutul 65, Anton a înscris cu o execuție plasată de la marginea careului, după pasa lui Sorescu. Cu toate acestea, Anton a precizat că rezultatul nu este satisfăcător, deoarece echipa a pierdut din nou două puncte din cauza unor greșeli.

”Mă supără că nu am reușit să câștigăm, e păcat să terminăm așa, și un punct e bun, dar consider că meritam să câștigăm. Din nou neatenție, luăm gol cum luăm și din nou plecăm fără cele trei puncte.
Am întâlnit o echipă care s-a apărat foarte jos, dar noi în majoritatea timpului am stat în terenul lor, am încercat să venim cu centrări, să punem presiune pe ei și să marcăm”, a declarat mijlocașul lui Dinamo.

Anton a vorbit și despre situația de la Dinamo și despre posibilitatea de a continua în ”Ștefan cel Mare”.

”În fotbal întotdeauna se poate mai mult, clar că puteam să facem mult mai multe, însă e o situație foarte grea, nu este stabilitate și asta ne-a apăsat pe toți.

Vedem, e clar că dacă nu se vor schimba lucrurile, în situația asta nu se poate continua. Trebuie să vedem ce se va întâmpla în club, ce gânduri sunt, pentru că am o familie și sunt responsabil pentru asta.

De când am venit de la Dinamo nu am încasat nimic decât două bonusuri care au fost plătite de cei din DDB”, a explicat, supărat, Paul Anton.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s