Încă un nume mare din fotbal se declară impresionat de suporterii dinamoviști: “Suporteri din DDB, au un proiect demn de admirat!”

Suporterii înscriși în programul DDB au pus umărul la salvarea echipei. În ultimele luni doar fanii au reușit să țină Dinamo în viață, iar gestul a fost apreciat și de către Adrian Porumboiu, care a laudat inițiativa suporterilor.

Fostul mare arbitru român, este de părere că fanii lui Dinamo sunt un exemplu de urmat pentru toate cluburile din România și a mărturisit că s-ar bucura enorm dacă proiectul celor din DDB va reuși.

“Cei care sunt de vină pentru preluarea lui Dinamo de către acești spanioli sunt cei din club și cei de la Liga Profesionistă de Fotbal. La Dinamo este vorba despre niște oameni neserioși, care au crezut că ne pot lua de fraieri, iar aceste lucruri sunt inacceptabile.

Eu sunt plăcut impresionat de două lucruri din fotbalul românesc. Unu, de acei suporteri din DDB, care au un proiect demn de admirat și m-aș bucura enorm ca acest proiect să reușească deoarece ar da un imbold și celorlalte echipe, pentru că în următorii ani echipele nu vor mai fi ale primăriilor sau ale consiliului județean. Ce fac suporterii dinamoviști pentru mine este de nota zece! Pentru mine sunt extraordinari și ar fi păcat ca ei să nu reușească cu acest proiect!“, a declarat Adrian Porumboiu, pentru Realitatea Sportivă.

PROGRAMUL DDB, UN SUCCES ÎN 2020

În anul care tocmai s-a încheiat, programul ”Doar Dinamo București” a strâns doar din cotizații 800.000 de euro. Acești bani au fost donați de cei peste 12.000 de socios pentru a salva cluburi, în ceea ce a reprezentat cea mai impresionantă mobilizare a unor suporteri din istoria campionatului românesc.

  • Suporterii dețin în acest moment 20% din acțiunile de la Dinamo.

Lasă un răspuns