Camara, în Spania, Craiova a început negocierile. Nu a primit „dezlegarea” de la Dinamo şi aşteaptă decizia FIFA

Juan Camara s-a despărțit de Dinamo printr-un mesaj emoționant, despărţirea jucătorului de gruparea din „Ştefan cel Mare” nu este oficială şi nici nu se va face amiabil. Acest lucru, se pare că a stârnit interesul celor de la Craiova.

Conducerea lui Dinamo a aflat și nu este de acord cu acest lucru și refuză semănarea actelor de reziliere a contractului.

În plus, conaționalii lui „Nea Mărin miliardarul”, au omis că ei ar trebui să negocieze cu polonezii de la Jagiellonia Bialystok un împrumut sau un transfer definitiv, şi nu în ultimul rând clubul din Bănie trebuie să se înţeleagă cu jucătorul asupra contractului.

Modul cum se poate separa Camara de Dinamo: prin acordul clubului sau prin decizie FIFA. Prima cale este însă exclusă. Nici cei din DDB şi nici spaniolii nu doresc să-l „elibereze” pe Camara, chiar dacă nu l-au plătit şi se pare că nici nu intenţionează să o facă.

Juan Camara, după plecarea de la Dinamo: „Nu mi-am imaginat așa ceva”

Juan Camara se află în Spania şi a depus deja actele prin care dovedeşte că Dinamo nu l-a plătit, aşteptând răspunsul forului de la Zurich, care poate veni mai curând sau mai poate dura.

După ce FIFA va analiza cazul, Camara va primi imediat drept de joc, urmând a reveni la clubul de care aparţine, Jagiellonia Bialystok, polonezii urmând să decidă dacă vor negocia împrumutul sau vânzarea sa, ori dacă-l vor păstra în lot.

Până la pronunţarea FIFA, Camara este jucătorul lui Dinamo, chiar dacă el nici nu se mai află în România, şi nu poate negocia cu un alt club în acest timp.

  • Spaniolul are 2 goluri şi 4 pase decisive în 13 meciuri jucate pentru Dinamo în acest sezon.
  • Juan Camara este cotat la 600.000 de euro mai are încă doi ani şi jumătate de contract cu formaţia poloneză Jagiellonia Bialystok (locul 7 în Ekstraklasa), care pare dispusă să se despartă de el pentru aceeaşi sumă pe care a plătit-o celor de la Miedz Legnica, respectiv 200.000 de euro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s