DDB a ajuns la un acord cu doi jucători de bază. “Le mulţumim! O să facem treabă bună”

Dinamo îşi va păstra doi jucători de bază, pe Deian Sorescu şi pe Anton Puljici. Căpitanul “câinilor” a acceptat diminuarea salariului şi prelungirea contractului cu încă un an.

Fanii lui Dinamo au ajuns la un acord cu Deian Sorescu şi Anton Puljic. Cei doi vor juca în continuare în “Ştefan cel Mare”. “DDB îşi păstrează căpitanii”, au anunţat fanii.

“Am finalizat astăzi discuțiile cu cei doi căpitani. DDB i-a achitat salarii restante lui Deian Sorescu și vom continua împreună! Anton Puljic a fost de acord să își reducă salariul și își va prelungi contractul cu Dinamo încă 1 an.

Le mulțumim ambilor pentru deschidere și le urăm succes mai departe! Împreună vom continua să facem treabă bună la Dinamo”, au anunţat fanii lui Dinamo, care au precizat că vor continua discuţiile cu restul jucătorilor.

Primii care s-au înţeles cu DDB au fost Fabbrini, Achim și Guye. În schimb, opt jucători au părăsit-o pe Dinamo. Toţi spaniolii sosiţi toamna trecută au plecat din “Ştefan cel Mare”. Cea mai recentă plecare a fost cea a lui Juan Camara.

Lasă un răspuns