Steliano Filip e liber de contract. Revine în „Ștefan cel Mare”?

Suporterii lui Dinamo strâng rândurile în jurul echipei, în încercarea de a salva un sezon care se anunța la un moment dat dezastruos, nu doar din punct de vedere financiar și administrativ, dar și din punct de vedere sportiv.

Fanii din programul socios DDB au reușit să convingă mai mulți dintre jucători să continue alături de echipă. După Diego Fabbrini, Vlad Achim și Magaye Gueye a venit și rândul lui Ante Puljic și al lui Deian Sorescu să își dea acordul pentru o nouă înțelegere.

Între cei care ar putea pune umărul la relansarea lui Dinamo este și Steliano Filip. Fostul căpitan al roș-albilor, Steliano Filip, a reziliat marți noapte contractul cu Larisa, penultimul loc din Grecia, și este liber de contract, conform Prosport. Doar că fundașul stânga de 26 de ani nu va sta prea mult timp liber. Este dorit atât înapoi în Ștefan cel Mare, cât și de alte grupări din Grecia, din Turcia și din Polonia.

„Sunt un jucător liber, am reziliat de comun acord cu Larisa. Vreau câteva zile să mă gândesc. Dacă mă întorc la Dinamo? Vom vedea zilele viitoare, repet, am nevoie de câteva zile să gândesc în liniște. Nu sunt oferte doar de la Dinamo, ci și din alte campionate. Tocmai de aceea doresc să am timp să gândesc atent, pentru nu exista discuții sau regrete apoi”, a explicat Steliano pentru gsp.ro.

 • 14 meciuri a jucat Filip în acest sezon, în prima ligă din Grecia
 • 5 goluri în 128 de meciuri a marcat Filip pentru Dinamo, în Liga 1
 • 300 de mii de euro este cota fundașului stânga conform transfermarkt
 • 7 selecții are fotbalistul la naționala României, pentru care a jucat și la Euro 2016

Un gând despre &8222;Steliano Filip e liber de contract. Revine în „Ștefan cel Mare”?&8221;

 1. Forte.bine.

  mie., 20 ian. 2021, 08:22 Doar Dinamo a scris:

  > doardinamo posted: ” Suporterii lui Dinamo strâng rândurile în jurul > echipei, în încercarea de a salva un sezon care se anunța la un moment dat > dezastruos, nu doar din punct de vedere financiar și administrativ, dar și > din punct de vedere sportiv. Fanii din programul ” >

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s