VIDEO | Cristi Pulhac, dezvăluiri savuroase din curtea lui Dinamo și cariera de fotbalist: „Era foarte greu de ajuns la echipa mare”

Cristi Pulhac (35 de ani), fost fundaș la Dinamo, a dezvăluit în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Oprişan, la AS.ro LIVE, primul meci de la echipa mare a lui Dinamo.

„Am stat ceva timp la tineret, eu și încă un băiat mai mergeam la echipa mare, la antrenament. Aveam vârsta de de 16 ani, cu UMT Timișoara. Era în poartă Prunea, Lupescu, Mutu. Îmi tremurau genunchii. Era foarte greu de ajuns la echipa mare, aveau niște meciuri. M-a luat lângă el Florentin Petre, chiar am stat în cameră cu el”, a spus Pulhac.

Fostul dinamovist a povestit și un episod savuros pe care l-a avut la ARO Câmpulung, acolo unde a fost împrumutat de Dinamo. Pulhac spune că l-a supărat pe liderul din vestiar încă din prima clipă și a dezvăluit și ce ”pedeapsă” a primit de la acesta.

”Am venit și ne-a trimis la ARO Câmpulung, care era satelit. Am ajuns acolo, erau numai oameni în vârstă. Țin minte că era Augustin antrenor. Era unul mai bătrân, pe la vreo 37 de ani. Aveam șlapi de lemn, mergeai târâș că nu se îndoiau. Am văzut că toată se uita la mine, dar nu mi-a zis nimeni nimic.

A intrat ăla în vestiar și mi-a zis direct. Păi, ce faci?! Ăla e locul meu. Când a luat șlapul și l-a aruncat direct în genunchi, mi s-a umflat. Eu venisem de la Dobrin, am dat direct de ăștia. Noi alergam prin afara terenului, ei alergau prin centru. Așa erau vremurile atunci. Ne-am călit acolo, cred că am stat 3 luni de zile. Ne-au chemat înapoi și am venit la Dinamo II. De fapt, era tineretul”, a spus Cristian Pulhac la AS.ro LIVE.

Cristian Pulhac a mai dezvăluit că a fost în probe la Manchester United, însă totul a picat din cauza banilor.

„Am fost și la Manchester în probe. Ne-au trimis la echipa satelit a lor, aveam 15 ani. Mai era și Stelian Stancu. Au fost încântați, dar s-au împotmolit la bani. Ne-am zgârcit la bani, dar asta a fost. Am fost trei săptămâni și cum ne-am dus, așa ne-am întors. Am stat la o casă și lângă cei de acolo stătea Beckham”, a mai spus Pulhac.

  • Cristi Pulhac a evoluat timp de opt ani la Dinamo.
  • Cristi Pulhac a strâns în tricoul lui Dinamo 204 meciuri, în toate competiţiile, pentru care a marcat de patru ori şi a oferit alte trei pase de gol.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s