COMUNICAT DDB | Janusz Gol rămâne la Dinamo!

Suporterii-acţionari din DDB au anunţat că au ajuns la un acord cu Janusz Gol, care a acceptat diminuarea salariului şi va rămâne în continuare jucătorul lui Dinamo.

La puțin timp după ce au anunțat că Deian Sorescu și Ante Puljic vor continua la Dinamo, suporterii „câinilor” au emis un nou comunicat, prin care anunțau că experimentatul mijlocaș Janusz Gol a fost convins să accepte micșorarea contractului.

“ULTIMA ORĂ
DĂM GOL ȘI RĂSTURNĂM ARENA NAȚIONALĂ, CÂINILOR!
Știm că e târziu, dar așa stau lucrurile, facem ce trebuie indiferent de oră!

DDB a finalizat discuţiile cu încă un jucător important pentru planurile noastre. Janusz GOL a acceptat diminuarea salariului şi va rămâne în continuare jucătorul lui DINAMO! Îi mulţumim pentru deschidere şi suntem convinşi că nu va regreta alegerea de a rămâne în HAITĂ!

Anunţul vine la doar câteva ore după ce am dezvăluit că am reuşit să ne păstrăm la echipă şi căpitanii; Sorescu şi Puljic rămân cu BANDEROLA SFÂNTĂ pe braţ!

LANSĂM ACUM ȘI BILETELE PENTRU MECIUL CU GAZ METAN

Prețul unui bilet e 5 RON și nu ne oprim până nu facem SOLD OUT!
HAIDEȚI SĂ RĂSTURNĂM ÎNCĂ O DATĂ ARENA NAȚIONALĂ, CÂINILOR!”, au anunţat fanii din DDB, pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan.

Mijlocașul central de 1,82 de metri a debutat în prima ligă poloneză în ediția 2008/2009 la Belchatow, unde a stat trei ani, marcând de 3 ori în 68 de meciuri. În 2010, a bifat prima din cele 8 selecții la naționala țării sale. În același a ajuns la Legia Varșovia, acolo unde a jucat în grupele Europa League.

Trei ani a petrecut în capitala Poloniei, a evoluat în 87 de meciuri și a marcat 8 goluri, oferind și 9 assist-uri în toate competițiile. Ulterior, a strâns 5 ani în Rusia, la Amkar Perm, pentru ca în ultimele două sezoane să evolueze la Cracovia

În urmă cu patru zile, fanii reușiseră să-i convingă și pe Diego Fabbrini, Vlad Achim și Magaye Gueye, aflați la un moment dat pe picior de plecare din cauza restanțelor salariale, să continue la club.

Dacă cei cinci jucători au ales să continue la Dinamo chiar și în aceste vremuri dificile, în care acționarul majoritar Pablo Cortacero nu și-a respectat niciuna dintre promisiunile făcute, alți opt fotbaliști, Rene Hinojo, Tomas Mejias, Alexander Gonzalez, Abdoulaye Ba, Isma Lopez, Borja Valle, Aleix Garcia și Juan Camara, s-au despărțit de club în ultimele luni din cauza problemelor financiare.

Lasă un răspuns