Dorin Şerdean, pe urmele lui Cortacero. Noi promisiuni din partea oficialului: „Pregătim ceva important la Dinamo”

Președintele lui Dinamo, Dorin Șerdean, a avut o nouă ieșire în spațiul public, după ce fanii-acţionari din DDB i-au luat dreptul de a mai semna acte în numele lui Dinamo, mai ales că la club este aşteptată o tranşă de 400.000 de euro din drepturile TV.

Șerdean e conştient că actualul conflict dintre suporteri şi oameni din conducere nu aduce nimic bun. Cu o zi înaintea datei de 21 ianuarie – termenul-limită până la care Pablo Cortacero trebuie să aducă majorarea de capital în valoare de cinci milioane de euro – Şerdean vine cu o nouă promisiune.

„Evident că există un conflict cu fanii. Este un conflict pe care nu l-am provocat eu şi din care nu are nimeni de câştigat. Da, confirm că mi s-a retras dreptul de semnătură de la Dinamo. Dar este o situaţie din care nimeni nu are nimic de câştigat. În zilele viitoare promit să dau o declaraţie. Credeţi-mă că ştiu ce zic. Nu am încă datele destul de clare, dar da, pregătim ceva important la Dinamo”, a declarat omul de încredere al lui Pablo Cortacero, pentru Fanatik.

  • Șefii clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare sunt așteptați să se reunească pe 21 ianuarie într-o Adunare Generală în care Pablo Cortacero trebuie să aducă banii promiși în urmă cu o lună. La ședința din 21 decembrie, Cortacero a decis majorarea de capital cu 5 milioane de euro.
  • 500.000 de euro este suma investită de Pablo Cortacero la Dinamo
  • 400.000 de euro este suma care trebuie să intre în club în această săptămână din drepturile tv