Dorin Şerdean, pe urmele lui Cortacero. Noi promisiuni din partea oficialului: „Pregătim ceva important la Dinamo”

Președintele lui Dinamo, Dorin Șerdean, a avut o nouă ieșire în spațiul public, după ce fanii-acţionari din DDB i-au luat dreptul de a mai semna acte în numele lui Dinamo, mai ales că la club este aşteptată o tranşă de 400.000 de euro din drepturile TV.

Șerdean e conştient că actualul conflict dintre suporteri şi oameni din conducere nu aduce nimic bun. Cu o zi înaintea datei de 21 ianuarie – termenul-limită până la care Pablo Cortacero trebuie să aducă majorarea de capital în valoare de cinci milioane de euro – Şerdean vine cu o nouă promisiune.

„Evident că există un conflict cu fanii. Este un conflict pe care nu l-am provocat eu şi din care nu are nimeni de câştigat. Da, confirm că mi s-a retras dreptul de semnătură de la Dinamo. Dar este o situaţie din care nimeni nu are nimic de câştigat. În zilele viitoare promit să dau o declaraţie. Credeţi-mă că ştiu ce zic. Nu am încă datele destul de clare, dar da, pregătim ceva important la Dinamo”, a declarat omul de încredere al lui Pablo Cortacero, pentru Fanatik.

  • Șefii clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare sunt așteptați să se reunească pe 21 ianuarie într-o Adunare Generală în care Pablo Cortacero trebuie să aducă banii promiși în urmă cu o lună. La ședința din 21 decembrie, Cortacero a decis majorarea de capital cu 5 milioane de euro.
  • 500.000 de euro este suma investită de Pablo Cortacero la Dinamo
  • 400.000 de euro este suma care trebuie să intre în club în această săptămână din drepturile tv

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s