Mesajul lui Garcia şi Lopez în presa iberică, după despărțirea de Dinamo

Aleix Garcia şi Isman Lopez au povestit situaţia inedită pe care au trăit-o la Dinamo, în presa din Spania. Toţi spaniolii aduşi în toamnă au plecat de la Dinamo.

Aleix Garcia, fotbalistul care a fost cinci ani sub contract cu Manchester City, a părăsit-o pe Dinamo şi a semnat cu Eibar, în La Liga. Culmea, el va avea un salariu de 30.000 de euro pe lună, la fel cum era stipulat şi în contractul cu Dinamo.

”Abia așteptam să se încheie totul. Să pot să plec în altă parte, să vin aici. Abia așteptam să fiu alături de noii mei coechipieri.

Eu sunt un tip inteligent, mă adaptez repede. Vreau să joc cât mai mult și să ajut echipa să rămână în Primera”, a spus Aleix García în estadiodeportivo.

Garcia ar putea debuta, joi, contra liderului Atletico Madrid. În schimb, Isma Lopez este liber de contract la aproape o lună de la despărţirea de Dinamo.

„Am fost foarte fericit, am apărat un tricou istoric. Dar tot ce am vorbit despre îmbunătățirea facilităților și gestionarea zilnică nu a fost făcut. E un club mare, dar încă trăiește în trecut.

Proiectul pe care ni l-au vândut nu a apărut. Nici contractul nu a fost îndeplinit și a devenit imposibil să continuăm așa. Asta mă întristează fiindcă era un loc în care aș fi petrecut timp”, a spus Isma Lopez pentru diariodenavarra.es.

  • 8 prezențe a bifat Garcia în tricoul lui Dinamo. Nu a dat niciun gol și niciun asisst.
  • Isma Lopez a jucat în 9 meciuri pentru Dinamo, dintre care opt în Liga 1 și unul în Cupa României, dar fără reușite.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s