Pablo Cortacero a mințit din nou și n-a virat cinci milioane de euro. Ce se întâmplă cu Adunarea Generală a Acționarilor

Dinamo traversează cea mai grea perioadă de la înființare. Fără bani, cu multe probleme interne, datorită unor scamatorii făcute de către Pablo Cortacero și Alex Couto.

Pablo Cortacero a mințit din nou, iar fanii sunt singurii care mai pot salva Dinamo de la faliment! Obișnuit cu minciunile, Cortacero nu și-a respectat promisiunea făcută acum o lună, iar în conturile clubului n-a intrat până la urmă suma de cinci milioane de euro. Fanii au virat însă deja suma de un milion de euro, pentru a participa la majorarea de capital, în timp ce Cortacero nu s-a ținut de cuvânt.

Astăzi, 20 ianuarie, se împlinesc 30 de zile de când Pablo Cortacero a promis în AGA că va vira cinci milioane de euro, majorare de capital. Până la aceasta oră niciun euro nu a intrat în conturile clubului de la omul de afaceri care a venit la Dinamo în locul lui Ionuț Negoiță.

Mâine, 21 ianuarie, urma să fie un AGA în care să se decidă modul de utilizare al banilor, dar nu mai este cazul, pentru că banii nu au fost virați.

Deși a uitat să vireze suma de cinci milioane de euro pe care a promis-o, Pablo Cortacero a afirmat pentru ProSport că are planuri mari și vrea să rămână cel puțin trei ani la Dinamo, club aflat însă la un pas de colaps chiar sub conducerea sa.

„Nu vreau să vând acțiunile pe care le am la Dinamo! În principiu, vreau să rămân aici minimum 3 ani, pentru a duce la capăt proiectul. Vom vedea ce va fi, dar acum așa gândesc. Vreau să îndeplinim ce am spus la prezentare, când am preluat clubul.

Vreau să facem lucrurile pe care în aceste patru luni, din cauza unor circumstanțe nefericite, nu am putut să le facem. Vrem să facem un club puternic, să mărim zona sportivă, în special pentru copii și juniori. Vreau ca Dinamo să rămână un club mare și să nu avem datorii, ba dimpotrivă să fie bani în conturi pentru a desfășura activitatea liniștiți”, a spus Pablo Cortacero, pentru ProSport.

Lasă un răspuns