Marius Croitoru se teme de Dinamo! „Nu jucăm cu problemele lor, ci cu jucători de mare clasă. Sunt de admirat”

Dinamo București va juca duminică, de la ora 20:00, cu FC Botoșani. Antrenorul echipei botoşănene, Marius Croitoru, a a prefațat duelul de la sfârșitul săptămânii și afirmă că jucătorii noștri sunt periculoşi, în ciuda problemelor financiare ale clubului.

„Noi avem un moral bun după victoria cu Iaşi. Însă acum ne aşteaptă un meci dificil cu o echipă foarte bună. Dinamo a arătat în ultimele meciuri o formă foarte bună. Au problemele lor foarte mari. Dar trebuie să fim conştienţi că nu jucăm cu problemele lor, ci cu jucători de mare clasă, jucători foarte buni pentru nivelul din România.

Jucătorii dinamovişti când intră în teren nu intră cu problemele, intră cu valoarea. Aşa că trebuie să fim atenţi şi să ne ridicăm la nivelul partidei şi la importanţa punctelor puse în joc. Jucătorii dinamovişti sunt de admirat pentru tot ceea ce au făcut în teren, pentru profesionalismul arătat zi de zi la antrenamente şi la meciuri.

Sunt de admirat şi suporterii dinamovişti pentru ceea ce fac, pentru că ei ţin în viaţă această echipă. Sunt un exemplu de urmat şi pentru alte cluburi”, a declarat Marius Croitoru, antrenorul lui FC Botoșani, la conferința de presă premergătoare meciului cu Dinamo.

  • După 17 etape, FC Botoșani ocupă locul al 8-lea în Liga 1, cu 21 de puncte, în timp ce Dinamo se clasează trei poziții mai jos, cu 19 puncte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s