Dorin Şerdean a fost dat afara de Dinamo din funcţia de preşedinte. Motivul pentru care a fost concediat

În ziua în care Pablo Corcatero trebuia să aducă cinci milioane de euro pentru mărirea de capital decisă la finalul anului trecut, Dinamo a luat o decizie şoc. L-a dat afară pe preşedintele Dorin Şerdean.

Dorin Şerdean a fost implicat în venirea acţionarilor spanioli la Dinamo. El a fost numit preşedinte de Pablo Cortacero în toamna anului trecut. Astăzi, clubul a anunţat însă că Şerdean a fost concediat pentru că a adunat prea multe absenţe nemotivate. La ședința organizată la sediul clubului a fost prezent și Dorin Șerdean.

“Dinamo București a decis astăzi încheierea raporturilor contractuale cu președintele executiv Dorin Șerdean”, a fost anunţul făcut de președintele Consiliului de Administrație, Constantin Eftimescu.

“Comisia de Disciplină din cadrul clubului nostru a constatat absențele nemotivate de la locul de muncă, în ultimele 30 de zile, ale angajatului Dorin Șerdean și a hotarât desfacerea contractului încheiat anul trecut între cele două părți”, se mai arată în comunicatul prezentat de fcdinamo.ro.

Suporterii lui Dinamo au salutat plecarea lui Şerdean din funcţia de preşedinte al clubului din “Ştefan cel Mare”.

“Ultimul dat afară din club este Dorin Pavel Șerdean, cel care anunța ieri cu surle și trâmbițe că are un plan B de investiții.

Am început curățenia și o vom duce până la capăt. Șerdean, mâna dreaptă a paravanului Cortacero, a contribuit prin tot ce a făcut la împingerea clubului către faliment. Am intervenit la timp pentru a-i opri pe cei care urmăresc distrugerea lui Dinamo”, au transmis fanii-acţionari printr-un comunicat postat pe Facebook.

Lasă un răspuns