Veste mare pentru dinamovişti. Sumă importantă de bani va intra în conturile lui Dinamo

În ziua în care Dinamo a semnat cu doi jucători, Gevaro Nepomuceno și Steliano Filip, fanii din Programul DDB au mai dat o veste bună: suporterii-acţionari au virat 100.000 de euro în conturile clubului.

Suma de bani va fi folosită pentru plata datoriilor fiscale pe luna decembrie şi duce totalul pompat de ultraşi în club la 900.000 de euro.

„Astăzi, Vineri 22 ianuarie 2021, Asociaţia Suporterilor DDB va vira o nouă sumă importantă, în valoare de 490.000 RON (100.000 €) în conturile clubului Dinamo. Banii vor fi folosiţi pentru plata datoriilor fiscale şi a impozitelor datorate către stat, aferente lunii decembrie 2020. Neplata ar atrage penalităţi asupra clubului, în valoare de 5% din suma datorată.

Banii vor fi viraţi sub formă de împrumut, ca şi până acum, pentru a păstra posibilitatea convertirii lor în acţiuni sau aport la capital. Suma totală băgată de fani în club ajunge astăzi la aproximativ 900.000 €.

Măsura vine în urma ultimei sesiuni de vot, desfăşurate pe platforma DDB, în care suporterii cotizanţi în cadrul programului DDB au votat fără rezerve în favoarea evitării falimentului lui Dinamo. Suporterii îşi respectă astfel promisiunea făcută lor înşişi de a salva clubul cu orice preţ!”, au anunţat fanii, vineri, în ziua în care expiră termenul-limită anunţat de Pablo Cortacero pentru majorarea de capital în valoare de cinci milioane de euro.