Ionuţ Negoiţă s-a săturat de minciunile lui Cortacero şi e pregătit să ia o decizie radicală

Ionuţ Negoiţă speră ca Dinamo să nu ajungă în faliment, dar s-a săturat de minciunile lui Pablo Cortacero şi e pregătit să ia o decizie radicală. Fostul şef din Ştefan cel Mare vrea să le dea ordin de evacuare ibericilor de la sediul de la Rin.

“I-am lăsat în sediu la Rin. Mi-au promis că plătesc, că se mută la Marica, dar nu s-au mutat. Le-am făcut deja notificare să-i mute și contactez un executor ca să îi să-i evacuez. Văd că nu au de gând să plătească. Și cu magazinul la fel. Le dau ordin de evacuare ca să își găsească alt sediu. I-am suportat destul.

Eu nu am recuperat nimic de la spanioli. Era o datorie de peste 800.000 de euro, dar între timp s-au mai adunat niște bani. Am tot sperat, i-am mai tot lăsat. Între timp, nu au plătit nimic, iar datoriile au crescut. Nu au plătit nimic nici datoriile vechi”, a spus Negoiţă, citat de gsp.ro.

Ionuţ Negoiţă neagă varianta lansată de Cornel Dinu, în urma căreia ultraşii din proiectul DDB ar putea profita de faptul că fostul patron ar putea să-şi ia acţiunile înapoi. Asta din cauza faptului că Pablo Cortacero nu a plătit 150.000 de euro pe semestru.

Nu are nicio legătură cu realitatea. S-a predat societatea, cu totul

Ionuț Negoiță

“Am niște informații. Domnul Negoiță deja tratează cu o parte a conducerii DDB, pentru o anumită preluare a lui Dinamo. El nu a fost implicat cu sufletul, nici măcar un gram. El a avut un interes de imagine, dar din câte am auzit, se pare că se poate declanșa o discuție. Există o înțelegere discretă, că pe lângă cei 500.000 de euro, Negoiță trebuie să mai primească de la spanioli 150.000 de euro pe trimestru.

Chiar acum am închis un telefon cu cineva, un om foarte bine pregătit din punct de vedere juridic. Probabil va avea o discuție cu juristul lui Negoiță în zilele următoare. Va discuta cu Domnul Gheorghiță, l-am cunoscut și mi-a făcut impresia de om bine intenționat. Sunt niște informații în sensul acesta. Dacă Nicolae Badea se va apropia în continuare, ca om de decizie, măcar de sfat, din umbră, este benefic din toate punctele de vedere”, a spus Cornel Dinu.

Lasă un răspuns