Absențele lui Nemec, Anton şi Grigore au fost lămurite. De ce au lipsit din meciul cu Botoşani

FC Botoşani a învins-o pe Dinamo Bucureşti cu scorul de 4-0 (3-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a 18-a a Ligii I de fotbal.

Nemec, Anton şi Grigore nu au jucat pentru Dinamo. La finalul partidei, antrenorul echipei noastre a lămurit situaţia, spunând că ei au avut anumite probleme medicale, motiv pentru care a decis să nu se bazeze pe cei trei. În privinţa lui Paul Anton, despre care s-a scris că e dorit de CFR Cluj, Gane a negat că ştie ceva cu privire la posibila trecere a acestuia în Ardeal. El nu a aflat nimic referitor la eventuala plecare de la Dinamo.

”Anton are o problemă medicală, sper să îl recuperez până la meciul următor, cu Mediaş. Şi pe el, dar şi pe Nemec şi Grigore, care şi ei au ceva probleme medicale. De plecarea lui Anton nu ştiu nimic. Sper să îşi revină toţi trei cât de repede se poate, pentru că avem nevoie de ei în partidele următoare şi pe care trebuie să le câştigăm”, a declarat Gane la finalul meciului.

Marius Bilaşco, oficialul celor de la CFR Cluj, a declarat că echipa sa este interesată de un jucător de la Dinamo, Paul Anton. Înainte să semneze cu ”câinii”, mijlocaşul s-a aflat în contact şi cu echipa din Cluj. Chiar dacă discuţiile din urmă cu zâteva luni nu s-au materializat, CFR-ul încă se gândeşte la Anton.

”Anton e un jucător care îmi place foarte mult. Poate să fie o soluţie şi pentru echipa naţională, poate fi o variantă şi pentru noi! Nu ştiu care va fi viitorul lui. Înţeleg că sunt probleme la Dinamo şi o parte dintre jucători ar putea pleca. Evident că ar putea fi un interes de la noi, mai ales că am avut discuţii cu el înainte să ajungă la Dinamo”, a declarat Bilaşco.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s