DDB, încă un răspuns dur pentru Șerdean și Cortacero. Cum plănuiesc fanii să-l îndepărteze pe spaniol din Ștefan cel Mare

Pablo Cortacero se află într-un “război” neîntrerupt cu suporterii-acționari ai lui Dinamo. Investitorul iberic a venit cu planuri mari în “Ștefan cel Mare”, dar a dezamăgit întreaga suflare dinamovistă. Cortacero n-a virat vreun euro în conturile jucătorilor începând din momentul sosirii, în vară, motiv pentru care mulți dintre ei au și plecat.

Mai nou, Cortacero a fost îndepărtat de fanii-acționari din postul de președinte al Consiliului de Administrație, însă ibericul nu a acceptat decizia respectivă. De asemenea, acționarul spaniol n-a fost de acord nici cu demisia lui Dorin Șerdean, fostul președinte executiv al clubului.

Într-un interviu acordat recent, Pablo Cortacero a susținut că deciziile luate de suporteri și contractele semnate în ultimul timp de Constantin Eftimescu, din poziția de președinte, printre care și demiterea lui Dorin Șerdean, sunt ilegale, lucru infirmat, însă, de Andrei Gerea. Mai mult, Gerea, care este membru elite al programului DDB, a dezvăluit cum plănuiesc fanii „câinilor” să-l îndepărteze pe acționarul majoritar Pablo Cortacero și pe Dorin Șerdean din Ștefan cel Mare.

„În acest moment, domnul Șerdean și gașca domniei sale ar putea fi cu lejeritate catalogați drept niște escroci. De-aici pornim toată discuția. Nu știu de ce l-ar preocupa că nu mai poate să poarte geaca cu Dinamo și să conducă o mașină de la club. Nu merită acest lucru! În vară a pus pe masă un morman de minciuni, ne-a băgat clubul în datorii. Nu mai știm cum să ieșim din această situație. Acum, domnul Șerdean, Cortacero și toți cei din grupul infracțional nu vor să plece, pentru că ori li se pare că mai au ceva de muls, ori pentru că vor să îngroape de tot acest club, să-și ducă misiunea la capăt.

În discuțiile cu dinamoviștii, oscilăm între a-l caracteriza pe Cortacero escroc sau instabil. E de noaptea minții! La fel ca acest viceprimar Șerdean! După toate analizele făcute, alături de colegii mei juriști, garantăm pentru legalitatea actelor. Deciziile CA sunt legale, din punctul meu de vedere. Au un președinte pe care și l-au ales. Nu văd unde sunt problemele.

Probabil și-au dat și ei seama că nu pot să vină cu banii, sunt băieți cu experiență în asemenea lucruri. Încă nu s-a luat hotărârea de mărire de capital, așa cum a spus Cortacero, deci nu e obligat să bage bani.

Într-un interval de timp relativ scurt vrem să iasă la lumină anumite lucruri, cine e în spatele acestor spanioli. Trebuie făcute rapid niște controale. A ajuns Șerdean să amenințe cu tribunalul pe cei care țin societatea asta în viață! Suntem siguri că echipa poate fi salvată, că putem să scăpăm de acești escroci, imediat! Noi avem capacitatea să gestionăm Dinamo. Dacă reușim să demonstrăm că e vorba despre o operațiune frauduloasă de înșelăciune, probabil că acest Cortacero va fi înlăturat de la sine sau își va da demisia”, a declarat Gerea la „Digi Sport Special”.

În cazul în care actuala conducere va fi înlăturată, cu toate că Pablo Cortacero a anunțat răspicat că nu are de gând să cedeze acțiunile, Dinamo va fi controlată de suporteri, care dețin acum 20% din club. Andrei Gerea susține că fanii au puterea să salveze echipa din impasul financiar în care se află în momentul de față și chiar să o susțină în continuare, alături de posibili viitori sponsori.

”Suntem siguri că se poate salva clubul, dar trebuie să scăpăm de acești escroci din acționariatul clubului. DDB poate ține echipa, am trecut de 1.000.000 de euro în mai puțin de un an. E limpede că echipa poate fi salvată, prin această formulă, de socios, alături de care vor veni sponsori”, a transmis Andrei Gerea.

Lasă un răspuns