Fabbrini le-a cerut scuze fanilor, după eșecul de la Botoşani. Ce spune despre contractul său cu Dinamo

Dinamo a pierdut al doilea meci la rând în campionat, fără înscrie niciun gol. Diego Fabbrini a spus că eşecul cu 0-4 de la Botoşani a venit după o evoluţie dezastruoasă şi le-a cerut scuze fanilor.

“Un meci dezastruos, ne cerem scuze tuturor. Trebuie să ne revenim şi să ne gândim la următorul meci, la care să dăm sută la sută pentru a repara ce s-a întâmplat acum. Am jucat rău contra unei echipe bune, am luat gol încă din primul minut. Am avut ceva şanse, dar nu am înscris. Trebuie să uităm această evoluţie. Ei au jucat bine, noi, rău”, a spus Diego Fabbrini.

Deşi Dinamo are o singură victorie în ultimele cinci meciuri, iar fanii şi Cortacero se ameninţă cu Tribunalul, Fabbrini spune că îşi va respecta promisiunea făcută fanilor.

“-O să rămâi la Dinamo.
-Da
-Cortacero susţine că problemele financiare vor fi rezolvate!
-Dacă va fi aşa, o să fim cu toţii fericiţi. Deocamdată, aşteptăm. În rest, trebuie să discutaţi cu cei de la club”, a mai spus Fabbrini la finalul meciului cu Botoșani.

  • Botoșani – Dinamo s-a terminat 4-0. A fost pentru prima dată când moldovenii au înscris de 4 ori în poarta “câinilor”. Etapa viitoare, echipa noastră va juca împotriva lui Gaz Metan Mediaș, meci programat miercuri, de la ora 20:00.

Lasă un răspuns