Alexandru Răuţă cu moralul la pământ după dezastrul cu FC Botoşani. Ce i-a transmis lui Pablo Cortacero

Meciul dintre FC Botoşani şi Dinamo Bucureşti, din etapa a 18-a Ligii 1, s-a terminat cu victoria gazdelor, scor 4-0.

Problemele financiare de la clubul şi-au spus cuvântul, iar jucătorii lui Jerry Gane au fost descumpăniţi la finalul partidei. Alexandru Răuţă (28 de ani), fotbalistul lui Dinamo, a reacţionat la finalul înfrângerii suferite și şi-a cerut scuze pentru rezultat în faţa suporterilor.

“4-0 este un scor ruşinos pentru noi. Nu ne gândeam niciodată că o să luăm bătaie şi mai ales de maniera asta. Trebuie să lăsăm capul jos, toţi suntem vinovaţi. În prima repriză am avut şi noi 3-4 ocazii mari, dar ei au înscris la fiecare ocazie.

Dacă jucăm tot aşa e greu şi în Liga 2. Azi a fost un accident părerea mea. Nu avem ce facem, meciul viitor trebuie să câştigăm”, a declarat Răuţă după înfrângerea cu FC Botoşani.

Mijlocașul dinamovist i-a transmis un mesaj şi lui Pablo Cortacero, patronul care a făcut o nouă promisiune. Spaniolul a asigurat că a trimis cinci milioane de euro în conturile clubului.

“Cine să mai creadă în Cortacero? Nici nu îl ştim la faţă. Doar în cei din DDB mai credem, ei ne-au ajutat. Spaniolii nu au mai trecut pe la noi, sperăm să apucăm să luăm nişte bani că nu suntem plătiţi de 4-5 luni. Avem familii, de aia plecăm de acasă să aducem bani.

Jucăm pentru noi în primul rând. Săptămâna viitoare avem nişte promisiuni că o să ne intre banii, avem promisiuni de la DDB. Asta ne mai motivează”, a reacţionat Răuţă.

Lasă un răspuns