Reacția lui Ionel Gane, după eșecul suferit de Dinamo la Botoșani: ”Astea ne-au costat”

Ionel Gane a oferit primele declaraţii după eşecul drastic suferit de Dinamo cu FC Botoşani, scor 0-4. Tehnicianul a recunoscut că mai are încredere doar în suporteri și a încercat să găsească explicațiile eșecului clar de la Botoșani din etapa a 18-a a Ligii 1.

”Am făcut multe greșeli individuale, care ne-au costat. La 2-0 am avut și noi ocazii, puteam intra în joc, dar apoi a venit golul de 3-0 și meciul a fost jucat. Au contat foarte mult absențele, am avut 10 jucători U21 astăzi, le-am dat șanse, dar se vede că nivelul lor nu e încă pentru această echipă, mai ales împotriva unei formații precum Botoșani.

Cred că va urma o perioadă mai liniștită. Știu pe cine mă pot baza în continuare, sper ca lucrurile să rămână așa, să mai aducem jucători. De la următorul meci mă pot baza și pe noile transferuri, Nepomuceno și Steliano Filip”, a spus Gane, după eșecul suferit de Dinamo în meciul de duminică.

După ce a fost criticat de Pablo Cortacero, Gane l-a pus la punct pe spaniolul care e aproape să o ducă pe Dinamo în faliment: „Am văzut ce a declarat Cortacero. Îi transmit că are nevoie de fapte. Am trecut printr-o perioadă dificilă, iar el are nevoie de fapte ca să ne recâștige încrederea. Eu cred în cei de la DDB, care au pus multe lucruri la punct”.

  • După înfrângerea de la Botoșani, Dinamo a rămas pe locul 11 în Liga 1, cu 18 punte acumulate în tot atâtea jocuri. Etapa viitoare, echipa antrenată de Ionel Gane va juca împotriva lui Gaz Metan Mediaș, meci programat miercuri, de la ora 20:00.

Lasă un răspuns