Dinamo, meci dezamăgitor la Botoșani. Echipa lui Ionel Gane se află în colaps total

FC Botoşani a învins cu 4-0 pe Dinamo, pe teren propriu, în etapa a 18-a din Liga 1.

„Câinii” nici nu se așezaseră bine în teren când Eșanu a scăpat mingea ca pe săpun, iar revenitul Keyta și-a trecut în cont a 10-a reușită a sezonului și totodată cea mai rapidă din actuala stagiune. Haosul din apărarea câinilor a continuat, iar până la jumătatea reprizei Keyta s-a mai distrat o dată cu fundașii lui Gane. Atacantul care părea cedat în Turcia l-a servit pe Ongenda, care a înscris cu o execuție de calitate.

De parcă n-ar fi fost suficient, Ehmann s-a „remarcat” și el spre final de repriză: fault la Roman, penalty și încă un gol pentru Keyta. Hankic a avut totuși și el puțin de muncă pentru a-și păstra poarta neatinsă: reflex excelent la șutul lui Sorescu, noroc la bara lui Gueye cu capul.

Golul de 4-0, a fost marcat în minutul 64, de internaționalul, Denis Haruț care n-a făcut decât să împingă în plasă o minge deviată nefericit de Gueye.

  • După această înfrângere, Dinamo rămâne pe locul 11 în Liga 1, având 19 puncte adunate din 18 jocuri disputate până acum, în acest sezon.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s