Dinamo, meci dezamăgitor la Botoșani. Echipa lui Ionel Gane se află în colaps total

FC Botoşani a învins cu 4-0 pe Dinamo, pe teren propriu, în etapa a 18-a din Liga 1.

„Câinii” nici nu se așezaseră bine în teren când Eșanu a scăpat mingea ca pe săpun, iar revenitul Keyta și-a trecut în cont a 10-a reușită a sezonului și totodată cea mai rapidă din actuala stagiune. Haosul din apărarea câinilor a continuat, iar până la jumătatea reprizei Keyta s-a mai distrat o dată cu fundașii lui Gane. Atacantul care părea cedat în Turcia l-a servit pe Ongenda, care a înscris cu o execuție de calitate.

De parcă n-ar fi fost suficient, Ehmann s-a „remarcat” și el spre final de repriză: fault la Roman, penalty și încă un gol pentru Keyta. Hankic a avut totuși și el puțin de muncă pentru a-și păstra poarta neatinsă: reflex excelent la șutul lui Sorescu, noroc la bara lui Gueye cu capul.

Golul de 4-0, a fost marcat în minutul 64, de internaționalul, Denis Haruț care n-a făcut decât să împingă în plasă o minge deviată nefericit de Gueye.

  • După această înfrângere, Dinamo rămâne pe locul 11 în Liga 1, având 19 puncte adunate din 18 jocuri disputate până acum, în acest sezon.