Dorin Șerdean nu recunoaște demiterea sa: „Sunt în continuare directorul executiv. Se va lăsa cu plângeri”

Dinamo l-a demis pe Dorin Şerdean din funcţia de preşedinte executiv, joi, pe motiv că acesta a lipsit nemotivat de la locul de muncă, dar fostul oficial nu recunoaște demiterea sa și spune că încă are drept de semnătură!

Mai mult, Șerdean contestă toate deciziile luate de Consiliul de Administrație al lui Dinamo și susține că președintele acestuia este de fapt Pablo Cortacero, nu Constantin Eftimescu, cel pe care-l recunosc suporterii-acționari din DDB.

„Vorbim pe un simulacru de ședință! Cum n-am fost la muncă când pe în decembrie? Am fost personal la bancă de câteva ori, am vorbit cu jucătorii, cu antrenorul! Cum se poate spune n-am fost la muncă?

Consiliul de administrație a fost ilegal. Președintele CA este Pablo Cortacero. Tot ce s-a întâmplat a fost ilegal. Este o decizie actul emis de Pablo Cortacero.

Domnul Eftimescu are o funcție administrativă în club. Fabricăm tot ce n-am făcut.

Eu sunt în continuare directorul executiv. În momentul de față sunt singura persoană din club care are semnătura validă în bancă. Inclusiv vineri s-au făcut plăți către ANAF din banii suporterilor pe care eu le-am autorizat.

Există frustrări ale unor oameni care vor să facă rău clubului. Eftimescu nu este președintele CA-ului, el este administrator în CA. La registrul comerțului scrie că Pablo Cortacero este președintele CA. Cum poate Eftimescu să convoace ședințe ale CA? Oamenii se află într-o eroare crasă care se va lăsa cu niște plângeri la anumite instituții ale statului”, a spus Dorin Șerdean în direct la Digisport.

Totodată, Dorin Șerdean a explicat că el, de fapt, a semnat un act de predare a mașinii luate de la club, nu actul de luare la cunoștință a demiterii sale: „Nu este adevărat că am luat la cunoștință (de actul de demitere). Am semnat că o să predau mașina, ca să mi-o schimbe. Asta e singura problemă a clubului, că nu vin banii. Eu nu cred nimic, cred când văd. E vorba de o ședință, acel AGA din 21 decembrie. Dacă ajung banii în conturi, se rezolvă problema. Dacă nu ajung, asta e! Ce facem acum? Ne batem pe semnături? Dacă ipotetic eu plec, cum va funcționa societatea? Singurele persoane care au drept de semnătură în bancă sunt eu și Cortacero, care e în Spania”.

Dorin Şerdean a fost implicat în venirea acţionarilor spanioli la Dinamo. El a fost numit preşedinte de Pablo Cortacero în toamna anului trecut. Săptămâna aceasta, clubul a anunţat însă că Şerdean a fost concediat pentru că a adunat prea multe absenţe nemotivate.

„Dinamo București a decis astăzi încheierea raporturilor contractuale cu președintele executiv Dorin Șerdean”, a fost anunţul făcut de președintele Consiliului de Administrație, Constantin Eftimescu.

„Comisia de Disciplină din cadrul clubului nostru a constatat absențele nemotivate de la locul de muncă, în ultimele 30 de zile, ale angajatului Dorin Șerdean și a hotarât desfacerea contractului încheiat anul trecut între cele două părți”, se mai arată în comunicatul prezentat de fcdinamo.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s