Adrian Mutu l-ar ”da afară din țară” pe Pablo Cortacero

Pablo Cortacero este persona non-grata în Ștefan cel Mare și în întreaga Românie din cauza dezastrului financiar produs la echipa de fotbal, Dinamo București.

Ibericul nu mai este dorit de nimeni, nu doar de suporterii lui Dinamo, ci de multă lume din fotbalul românesc, printre care și Adrian Mutu.

Revoltat de problemele pe care le întâmpină Dinamo în prezent, selecționerul echipei naționalei a României U21, s-a enervat în direct la TV și a avut o ieșire nervoasă la adresa conducerii spaniole a fostei sale echipe.

„Cred că Negoiță a greșit când a vândut clubul. Nici el nu a fost tratat corect, totuși. Nu vreau să spun ceva despre suporteri, după o să se înțeleagă că am ceva cu DDB. Spun că toți l-au tratat greșit.

Eu îl dădeam afară din țară pe Cortacero! Nu e vorba doar despre Dinamo, ci despre România. Minte încontinuu, este incredibil în ce situația s-a ajuns!

Cât timp au fost la Dinamo domnul Cohn, domnul Badea nu au existat problemele astea. Acum, nu știu dacă fanii pot susține financiar Dinamo. Ar fi ideal să vină cineva cu bani, care să știe cum să gestioneze un asemenea club și să ajungă la o înțelegere cu suporterii”, a declarat Mutu, în cadrul unei emisiuni sportive.

De asemenea, Mutu a spus că nu l-ar fi reprimit în lot pe Magaye Gueye, după imaginile virale cu francezul din jacuzzi, în care mai apar și două femei și aduce injurii reprezentanților clubului Dinamo. Faptă petrecută la jumătatea lunii ianuarie.

„Nu l-aș mai fi primit în lot! A fost o alegere forțată a celor de la Dinamo. Am văzut ce a spus, ce a făcut. Foarte urât”, a adăugat Mutu.

  • 29 de goluri în 42 de partide oficiale a marcat Mutu în tricoul lui Dinamo, în perioada 1999-2000

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s