COMUNICAT DDB: ” Paul Anton a fost și este jucătorul lui Dinamo”

DDB anunță că a ajuns la un acord cu Paul Anton (29 de ani, mijlocaș central) în privința datoriilor pe care Dinamo le are față de el.

Mijlocașul s-a arătat deranjat după meciul cu Gaz Metan de faptul că doar unii dintre jucătorii lui Dinamo au încasat, miercuri, o parte din salariile restante. Este vorba despre o sumă din drepturile TV, care s-a împărțit fotbaliștilor care au fost de acord cu diminuarea contractelor.

“Paul Anton a fost și este jucătorul lui Dinamo! Entuziasmul SOLD OUT-ului și bucuria victoriei cu Gaz Metan s-au transformat imediat după meci în îngrijorare pentru unii dintre câini. N-ar fi trebuit! După o prestație de excepție pe teren, Paul Anton a răspuns provocărilor venite din partea reporterului cu diplomație și bun simț.

Finalul probabil că i-a lăsat reporterului un gust amar: „Eu sunt sub contract cu Dinamo și îmi voi face treaba până la capăt!” Cu alte cuvinte, „momentul acela, care va veni, până la urmă”, momentul plecării de la Dinamo, din mintea reporterului, a fost amânat de Paul fără echivoc.

De ce? Pentru că Paul știa cum decurg discuțiile cu DDB, evident! Este adevărat că bani au intrat doar în conturile jucătorilor cu care DDB a ajuns la un acord, am anunțat public, însă asta nu înseamnă că discuțiile cu Paul Anton s-au oprit în vreun moment.

Crede cineva că DDB ar comite eroarea de a pierde un jucător de talia sa!? Înseamnă că acel cineva nu înțelege că interesul DDB se confundă cu interesul lui Dinamo! Câinilor, un pic mai multă încredere, vă rugăm!

Paul Anton A FOST și ESTE jucătorul lui Dinamo! Mai mult decât atât, vă asigurăm că în nici un moment nu a fost periclitat VIITORUL său în Ștefan cel Mare! Însă pentru a anula orice dubiu în această privință, precum și din dorința de a nu mai lăsa loc speculațiilor, DDB a convenit cu jucătorul achitarea datoriilor pe care Dinamo le avea către el încă de astăzi. Discuțiile pentru a stabili cum putem depăși împreună următoarele luni atât de dificile pentru Dinamo continuă.

Nu uitați că suntem în asta toți cei care iubim acest club, câinilor! Îi mulțumim lui Paul pentru deschidere în discuțiile cu DDB, precum și pentru pasiunea și devotamentul arătate în fiecare secundă petrecută în tricoul sfânt!”, a comunicat PCH.

Lasă un răspuns