Ionel Gane îl ironizează din nou pe Cortacero și cere transferui

Dinamo a învins Gaz Metan Mediaş şi speră la play-off, deşi situaţia financiară a clubului este dezastruoasă. Nimeni de la Dinamo nu mai ştie nimic de Pablo Cortacero.

Ionel Gane nu a ezitat, după meci, să îl ironizeze dispariţia lui Pablo Cortacero din spaţiul public.

“De la spanioli? Nicio veste. Dacă nu era DDB, azi nu mai aveam jucători azi. Ar fi fost o situație delicată. Nu mai știu nimic de Pablo Cortacero, doar am citit declarațiile lui că aduce bani. E ‘invisible man’. Trebuie să vorbim mai mult despre cei care fac, cei care se implică.

E greu de găsit o soluție, nu știu ce o să se întâmple. Urmează o săptămână grea, după meciul cu UTA vom întâlni de două ori FCSB, apoi Universitatea Craiova. Ne încurcă aceste terenuri, care te încarcă, te obosesc, iar refacerea e grea. Altfel ar fi o plăcere să joci din trei în trei zile”, a declarat Gane, la interviul de după disputa cu ardelenii”, a spus tehnicianul.

Chiar dacă situaţia financiară este una dezastruoasă, Jerry Gane nu exclude faptul ca Dinamo să mai facă transferuri.

“Îi vrem doar dacă au un plus, dacă sunt peste ce avem noi acum. Dar e greu să accepte cineva să vină, ținând cont de situația în care suntem. Da, cei din DDB mi-au zis că au livrat bani astăzi, către cei cu care au semnat acorduri. Încep să se liniștească lucrurile. Sper ca săptămâna aceasta să se rezolve și cu ceilalți. Cei din DDB au făcut ce-au promis”, a mai spus Gane.

Lasă un răspuns