Paul Anton: „Nu știu cine a împărțit banii”

Paul Anton, mijlocașul în vârstă de 29 de ani al lui Dinamo, este unul dintre cei mai buni jucători ai echipei noastre. Acesta este deranjat că nu a primit nicio sumă de bani în ziua meciului cu medieșenii, spre deosebire de majoritatea colegilor lui.

Este vorba de o sumă din drepturile TV, care s-a împărțit fotbaliștilor care au fost de acord cu diminuarea contractelor, relatează un trust de presă.

„Nu știu cine a împărțit banii. Știți bine povestea, miercuri, niște băieți din echipă au luat niște bani din drepturile TV. Nu eu răspund de ce doar unii au luat. Eu nu am luat! Nu mai contează, nu mai vorbesc. Cât am contract, îmi fac treaba. Nu știu cine a hotărât cum se împart banii. A fost zi de meci, nu m-am implicat în discuții ce nu țin de fotbal”, a declarat Anton la finalul meciului cu Gaz Metan.

Răspunsul fanilor – acționari al programului DDB, nu a întârziat să apară și pe pagina de Facebook, al Peluzei “Cătălin Hîldan”, au anunțat: “Tratativele cu Paul Anton continuă. Și noi suntem nerăbdători să ajungem la o înțelegere și să-i plătim jucătorului salariul din noul contract. Este un jucător foarte valoros, de care avem nevoie.

Din păcate nu putem face față unor salarii cum sunt cele negociate de spanioli.

Știm până unde ne putem întinde. Spre deosebire de Rufo și Pablo, noi chiar achităm salariile pe care le promitem”.

Lasă un răspuns